NY SERIE: CHICAGO FIRE

DATE: 2012-10-02 | TIME: 17:37:00 | CATEGORY: CHICAGO FIRE | COMMENTS (0)

Det här är en av serierna jag vill se! Den här har premiär nästa vecka! Första avsnittet kommer vi busfrön åt på torsdag nästa vecka om jag har kollat upp all info rätt. Längtar, längtar, längtar!
 
I serien; Jesse Spencer, Taylor Kinney, Charlie Barnett, Monica Raymund, Lauren German, Eamonn Walker, David Eigenberg, Teri Reeves.
 
Om serien; (från seriedrottningen)
Det finns inget mer stressande, farligt eller hisnande jobb än det för brandmännen, räddningstruppen och sjukvårdarna på Chicago Firehouse 51. Detta är de modiga män och kvinnor som kastar sig med huvudet före in i faran – medan alla andra springer åt andra hållet. Men det enorma ansvar som följer med jobbet kan också slita på privatlivet.

Med något stora egon, blandat med pressen att prestera och ta snabba beslut, kan medlemmarna i truppen ofta ryka ihop. Och när en tragedi kräver livet av en av deras egna så finns det mycket skuld som skickas runt. Lt. Matthew Casey är mitt uppe i en skilsmässa men försöker att fortsätta som vanligt, dock har han svårt att låta bli att stöta sig med den sure Lt. Kelly Severide som jobbar i räddningstruppen – både skyller på varandra för deras lagkamrat som strök med. Men när det är dags att åka ut i tjänst så sätter de både sina meningsskiljaktigheter åt sidan och riskerar allt för varandra. Detta är en inside-look i ett av USAs mest ädla yrken.
 
Vad tycker ni? I can't wait!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0