MITT SERIESCHEMA I HÖST

DATE: 2013-08-25 | TIME: 08:38:00 | CATEGORY: ALMOST HUMAN | COMMENTS (1)

Såhär kommer mitt serieschema i höst se ut. Känns fel att Beauty and the Beast ligger på tisdagar istället för fredagar som det tidigare har gjort. Tycker att The Originals ska ligga på fredagar med The Vampire Diaries. Förstår inte varför de har lagt TO på tisdagar. De nya serierna har jag lagt in som jag tror att jag kommer fastna för. Sen får man ju se vilka jag gillar och inte gillar. Men är hyffsat säker på att jag kommer ha de nya serierna som jag har skrivit över kvar på mitt schema!
 
Jag har inte tagit med midseason serierna och jag har inte skrivit in till exempel Teen Wolf, Pretty Little Liars och Twisted som är tillbaka i januari efter sina uppehåll. Får ändra i schemat då. Såhär kommer schemat se ut när alla serier är igång i Oktober/November. Kan även ha missat någon serie, hehe.

Postat av: sofia - En blogg om tvserier

Jag måste också börja planera mitt höst schema, men jag har för många serier som jag vill se och jag har inte någon anning om hur jag ska få tid med allt!

Svar: Haha, vet hur du menar. Är så för mig hela tiden. Hinner inte med serierna på vardagarna så ser bara de jag prioriterar först under vardagarna och tar resten på helgerna ;)
seriefreak.blogg.se

2013-08-25 @ 19:50:32
URL: http://seriebloggen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0