STAR CROSSED S01E01

DATE: 2014-02-24 | TIME: 13:25:00 | CATEGORY: STAR-CROSSED | COMMENTS (1)

Förra veckan hade nya serien Star-Crossed premiär! And I loved it! Serier är oftast inte helt grymma från början, utan det brukar oftast ta ett tag innan det blir bättre. Minns att jag inte riktigt kom in i och började gilla The Vampire Diaries efter några avsnitt till exempel. Men jag gillade verkligen det här! Vet att vissa saker var riktigt cheesy osv men som sagt, serier blir oftast bättre efter ett tag. Och det tror jag denna blir!
 
Att Matt Lanter spelar en huvudrollerna, Roman, gör inte mig något alls. En skådis jag inte klarar av är Grey Damon som spelar killen Grayson som gillar Emry. Vet inte varför men gillar honom verkligen inte! Mamma Lockwood är lite överallt hon! Hon spelar Romans mamma här i Star-Crossed. I Teen Wolf spelar hon Lydias mamma. Men kommer alltid se henne som Tylers mamma. Sen att även Malese Jow är med i denna serie gillar jag! Jag saknar hennes roll Anna i The Vampire Diaries!
 
SÅ hemskt i slutet när Roman sitter och ska rädda Julia som är Emry's bästa vän, så blir hans pappa skjuten av Emry's pappa! Och verkade som att Roman reagerade på det på något sätt? Kan de känna av när någon släkting osv dör? Det tänkte jag på i alla fall. Och hoppas att Romans pappa överlever, eftersom de tydligen har två hjärtan? Hoppas han inte redan har "gjort sig av med" eller vad man ska säga, det andra hjärtat! Men verkade som att han dog på riktigt, vilket är riktigt synd.
 
Jag gillade verkligen den här som sagt, men hoppas ändå att den blir bättre för piloter är alltid sämre än resten av serien!
Någon annan som också gillade piloten av Star-Crossed?
 

HEROES REBORN

DATE: 2014-02-23 | TIME: 11:54:46 | CATEGORY: SERIENYHETER | COMMENTS (0)

Denna trailer släpptes nu i helgen, tydligen under OS. Jag har inte sett alla säsonger av Heroes än (lite seg där) men av det jag har sett så älskar jag det! En riktigt grym och cool serie! Jag skanångång i år se till att se klart alla säsonger av Heroes för jag vill verkligen se Heroes Reborn! Can't wait! Heroes Reborn kommer ut nångång nästa år i form av en miniserie på 13 avsnitt.
 
"NBC has ordered 13 episodes for a new stand-alone story arc entitled “Heroes Reborn,” with all details of storylines and characters being kept under wraps."
 
“The enormous impact ‘Heroes’ had on the television landscape when it first launched in 2006 was eye-opening,” said NBC Entertainment  President Jennifer Salke. “Shows with that kind of resonance don’t come around often and we thought it was time for another installment. We’re thrilled that visionary creator Tim Kring was as excited about jumping back into this show as we were and we look forward to all the new textures and layers Tim plans to add to his original concept. Until we get closer to air in 2015, the show will be appropriately shrouded in secrecy, but we won’t rule out the possibility of some of the show’s original cast members popping back in.” - NBC
 

LOST GIRL S04E13

DATE: 2014-02-17 | TIME: 23:31:06 | CATEGORY: LOST GIRL | COMMENTS (0)

Igår sändes säsongsfinalen av säsong 4 av Lost Girl! Det fick jag veta i helgen, hade glömt att de har korta säsonger! Kommer kännas konstigt att inte se den varje vecka längre. Såg säsong 1, 2, 3 och några avsnitt av säsong 4 och hoppade direkt in att se den varje vecka. Så kommer bli konstigt! Vet inte något än om den blir förnyad eller inte men hoppas verkligen på det.
 
Jag försöker bli bättre på att blogga men det blir rätt så stressigt när man följer så många serier som jag gör. Jag tycker det är rätt svårt att hinna skriva om varje avsnitt som jag brukade göra förut. Har inte bestämt mig än om jag ska försöka göra det igen eller inte. Men ville skriva ett inlägg nu eftersom det var säsongsfinal och allt.
 
En sak jag är riktigt sur över är att Hale är död. Vart verkligen förvånad över att han dog. Nyss förlovat sig med Kenzi och så dör han. Detta hände inte i dagens avsnitt men ville nämna det eftersom Kenzi har förändrats och fortfarande är helt förkrossad över att han är död. Har faktiskt trott att de skulle kunna få tillbaka honom ur döden genom lite magi..Men.. Nää.
 
Slutet på det här avsnittet var inte okej. Om de inte tar tillbaka henne på något sätt i nästa säsong, om det nu blir en till säsong överhuvudtaget, så tänker jag inte fortsätta kolla. Kenzi är min favorit i hela serien, hon är det bästa i serien. Att hon offrade sig själv och dog sådär.. Wow. Vet inte ens vad jag ska säga.. Satt med tårar i ögonen om man säger så.
  

IKAPP MED: VIKINGS

DATE: 2014-02-14 | TIME: 19:30:00 | CATEGORY: VIKINGS | COMMENTS (0)

Nu är jag ikapp Vikings! Nästan perfekt timing då säsong 2 kommer nu i slutet av Februari om 2 veckor! När serien först hade premiär förra året så såg jag första avsnittet och sen en del av det andra men slutade sen att kolla. Tyckte att det var sådär och inget för mig. Och även att jag hade andra serier att fokusera på. Men har varit sugen på att se om och ge den en andra chans nu ett tag så tog tag i det! Och det är jag glad för!
 
Min favoriter i serien är Ragnar, Ragnars fru Lagertha, Floki och prästen Athelstan! Ragnar är grym men tycker han kan vara rätt dum också. Tycker att frun är sjukt cool! Floki är så underbar, rolig och bara så BRA. Prästen Athelstan gillar jag också! En sak jag tycker är roligt är att Gustaf Skarsgård som spelar Floki är ju svensk (duuh), och kan då uttala de svenska orden och namnen 100% perfekt. Sen när man jämför med de andra så.. Not so much, haha.
 
Säsong 2 har premiär torsdag 27 Februari, alltså fredag den 28 Februari för oss.
Jag har inte bestämt mig än om jag ska se serien varje vecka eller om jag ska se alla avsnitt när säsongen är slut. Så får se.
  

CW FÖRNYAR FEM AV SINA SERIER

DATE: 2014-02-13 | TIME: 22:33:00 | CATEGORY: ARROW | COMMENTS (2)

CW har nu förnyat fem av sina serier! De är först ut, vad jag vet, med att förnya någon/några sina serier. Jag följer Arrow, The Vampire Diaries, The Originals och Supernatural. Reign har jag sett två eller tre avsnitt av och slutade sen. Gillar inte serier eller filmer som utspelar sig på den tiden. Men kanske eventuellt ger Reign en andra chans nu när den har blivit förnyad. Men vi får se!
 
Arrow får en tredje säsong
The Vampire Diaries får en sjätte säsong
The Originals får en andra säsong
Supernatural får en tionde säsong
Reign får en andra säsong
 
Nu väntar jag bara på att The Tomorrow People och Beauty and the Beast ska bli förnyade. Min vän Petra har bra koll på siffror och ratings och allt sånt där, och tydligen ligger inte BATB så bra till. Och det kan jag förstå. Tycker denna säsongen av BATB har varit bra men att de har gått åt ett helt annat "håll" eller vad man ska säga. Tycker fortfarande om den men känns som att den kommer bli nedlagd. Vi får väl se. The Tomorrow People älskar jag så den hoppas jag på!

SERIER JAG HAR VALT ATT SLUTA TITTA PÅ

DATE: 2014-02-04 | TIME: 18:26:10 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (1)

I det här inlägget nämnde jag några serier jag la undan för tillfället. Jag har sen dess valt att ta bort Crossing Lines, The Bridge, Ray Donovan och King & Maxwell helt och hållet från mitt serieschema. Sen jag skrev det andra inlägget har jag inte haft någon lust alls att se någon av dem. Dessutom så blev King & Maxwell nedlagd så då kändes det helt onödigt att fortsätta på de serierna.
 
Ravenswood och Once Upon a Time in Wonderland åkte också bort. Såg ungefär bara de två-tre första avsnittena på båda serierna innan jag valde att ta bort dem. Blev riktigt besviken på både Ravenswood och Wonderland serien. Trodde de skulle vara mycket bättre. Trodde dessutom inte heller att Ravenswood skulle ha spöken och sånt, liksom.. Det är en spinoff till Pretty Little Liars.. Det är en "vanlig" serie utan övernaturliga saker så då tycker jag inte att sånt ska finnas i spinoffen heller.

IKAPP MED LITE SERIER

DATE: 2014-02-03 | TIME: 20:47:00 | CATEGORY: BLUE BLOODS | COMMENTS (0)

Under tiden jag nu tog en paus från bloggen så har jag sett ikapp några serier och då lagt till de på mitt serieschema. Jag har fortfarande en hel del serier att se ikapp men den listan börjar sakta men säkert bli mindre och mindre. Jag borde egentligen inte lägga till fler serier på mitt schema men är man en serienörd så är man..
 
Shameless (säsong 1, 2, 3 + till 4x3)
Law and Order: SVU (från någonstans i mitten av 14 till början av säsong 15)
Castle (Säsong 1, 2, 3, 4, 5 + nånstans på säsong 6)
Orphan Black
(säsong 1)
The Mentalist
(säsong 1, 2, 3, 4, 5 + nånstans på säsong 6)
Lost Girl
(säsong 1, 2, 3 + början av säsong 4)
Blue Bloods (säsong 1, 2, 3 + början av säsong 4)
The Big Bang Theory (Säsong 1,2,3,4,5,6 + till 7x12)
 
Tog även en minipaus på några avsnitt från Revolution, Supernatural och Person of Interest. Men är ikapp de nu också!

RSS 2.0