THE VAMPIRE DIARIES S04E01

DATE: 2012-10-12 | TIME: 23:03:00 | CATEGORY: THE VAMPIRE DIARIES | COMMENTS (3)

The Vampire Diaries s04e01 - Growing Pains.
 
ALRIGHTY PEOPLE. It's back! MY LIFE! <33333 (överdriver? nope not at all.) Jag är så otroligt jävla glad att min favoritserie äntligen är tillbaka! Åååh!!! Okej, först; Ni som inte följde min förra blogg (som jag tog bort ehhehe).. Jag skriver inte seriöst. Jag skriver lite knäppt, jag lägger upp bilder från avsniten. Oftast tar jag bara 4 bilder typ men The Vampire Diaries har en speciell plats i mitt hjärta så dom inläggen/bilderna lägger jag ner myyyycket mer tid på. Second: HERE WE GO!
 
First of all. Elena is a fucking vampire!! Gaaaah! OMG OMG OMG!!! Jag gillade att de började den här säsongen direkt från där säsong 3 slutade. Så att de inte hoppade några veckor osv, så att man inte fick se Elenas reaktion till allt! Nina Dobrev är en sån sjukt bra skådespelare (skådespelerska? eh? jag skriver vad jag vill höhö). När hon fick veta att hon var i "mellan-stadiet".. Reaktionen.. Wow.
 
En sak som var rätt cool var hur de verkligen visade hur Elena hörde/såg lamporna, klockorna osv. Riktigt coolt. Kändes inte så the-vampire-diaries-aktigt. Håller någon med? Ni kanske inte ens tänkte på det.. Hahah.
 
ÄLSKADE att de visade vilket Elena's första "minne" ? Eller vad man ska säga? Den där scenen mellan Damon/Elena är en av mina favvo scener mellan dom och yes. Jag älskade att hur de gjorde och visade oss hur Elena såg det. DAMON AND ELENA BELONG TOGETHER. Punkt slut. Nästan..
 
Klaus/Tyler/Bonnie/Jeremy/Caroline/Rebekah... Jag gillade INTE hur Michael Trevino spelade Klaus.. Det gick liksom inte. Det var inte hans grej. Nope. Han är bra som Tyler. Inte som Klaus. Så är glad på ett sätt att Klaus och Tyler är tillbaka i sina egna kroppar! Happy dance på det!
 
Bonnie.. Åh herregud. Att vara häxa verkar coolt. MEN.. Att behöva se "Grams" dö.. Två gånger? OUCH! Tyckte synd om Bonnie där.. Inte för att jag tror att hon kommer sluta med the dark magic.. She's gonna be evil. I can feel it! Caroline - YOU ROCK GIRL. Seriöst! Jag tyckte absolut INTE om henne som människa.. Men så fort hon blev vampyr.. DAMN. Och nu när hon märkte att Klaus var i Tyler's kropp. Sarah <3 Caroline.  Vill ha Caroline med Tyler, men ändå Caroline med Klaus.. Jag är lite 50/50 tror jag.. Vet inte hahaha!
 
Rebekah.. Tycker såååå synd om henne. Hon har alltid varit med Klaus, stått vid hans sida men han har ju alltid behandlat henne som SKIT. Och de ska vara syskon? Pfft. Jag börjar gilla Rebekah mer och mer när hon går emot Klaus sådär, haha. Klaus.. Gillar snubben men han kändes inte så "Klaus-aktig" från det lilla vi fick se? Förutom när han knäckte nacken på Rebekah förstås då..
 
Elena/Stefan.. OMG WHAT A SURPRISE.. NOT. Argh blir så sur. Vill ha Damon och Elena tillsammans. Whateveeer. Kommer alltid hoppas på Damon/Elena!
 
Pastorn? Varför skapa så mycket kaos mellan allt och alla för att sen spränga sig själv? Och säga;
 
-- By now you know that the vampires have escaped. And it won't be long before the retaliate against us. But fear not. For I have been chosen to lead us in a movement. Hear me loved ones; Soon you'll be free to pass through the gates. And we'll all reunite. In eternity. Friends; We are the beginning. BAAAM BOOM EXPLOSION!
(kanske har stavat fel någonstans.. But I don't give a shit :) )
 
Whaat? Vilken jävla början? UH-OH. Nu undrar jag verkligen vad som kommer hända.. Och om de bara var början.. Vem/vad/vilka kommer sen?... Varför ens.. Ååååh. Jag vet inte vad.... Gaaaah!
 
Såååå! Vad tyckte ni?! Let me know!
 

Postat av: Karolina - USA 12/13

OMGGKDKGKL. Har inte tid att skriva så mycket men fattar det där med pastorn nu. Laddade ner och kollade om på avsnitet hehe. Han säger ju "And we will reunite in eternity" vilket jag itne hörde så det betyder ju att han skapar en vampyrarmé. Herligt. Men fattar inte pöängen i det för dom vampyrerna kommer ju snarare vara ett större problem för all humans än the Salvatores som är fredliga och kan kontrollera sig liksom???? Osmart. Aja... ahha

Svar: HAHA jaa men ändå!!! it's fucked up!!! :o WTF!!Jag har saknat det här som fan alltså hahaha. TVD <3 woho!!
seriefreak.blogg.se

2012-10-12 @ 23:29:41
URL: http://everylastminute.blogg.se/
Postat av: Towe

Tyckte också det var coolt hur man fick se allt från Elenas perspektiv. Dom hade gjort det riktigt bra tycker jag.

Är inte heller thrilled över Stefan och Elena... Men det är väl bara att stå ut I guess, haha. Tror ändå det kommer finnas endel bra moments med Damon och Elena denna säsongen också.

Svar: Det tycker jag också! Kändes lite annorlunda att få se det också! Det fick man ju aldrig se med Vicki eller Caroline på samma sätt, om jag minns rätt?
Håller med! Jag är så trött på Stefan och Elena. Jag hoppas fortfarande på Damon och Elena! Ja, hoppas på fina moments med dom också men även på att de blir tillsammans! :D
seriefreak.blogg.se

2012-10-13 @ 14:58:27
URL: http://escaperealiity.blogg.se/
Postat av: Elmo

Du som har en sådan grymt bra koll på serier vad tycker du om min serie ? Skulle de vara ngt som är av intresse ?

2012-10-16 @ 14:15:13
URL: http://ifsx.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0