PRETTY LITTLE LIARS S04E11

DATE: 2013-08-21 | TIME: 22:47:00 | CATEGORY: PRETTY LITTLE LIARS | COMMENTS (0)

(Bilderna från avsnittet hittar ni här)
Hanna var ju inte direkt diskret när hon gick direkt när polisen satte sig med dom och pratade om skon. Skon som Hanna's mamma hade i sin garderob. Tycker att tjejerna borde lära sig att inte visa hur de reagerar på vissa saker. Som med skon så kunde Hanna ha suttit kvar och lekt normal. Som om att polisen inte misstänker Hanna just nu. Inte de smartaste brudarna ibland alltså.
 
Hanna och Caleb är fina tillsammans men han kommer ju dra till Ravenswood (spinoff till Pretty Little Liars för er som inte läst om det) så jag undrar bara vad som kommer hända mellan dem. De lär ju göra slut. Tror knappast att de kommer ha ett förhållande när hon bor i Rosewood och han i Ravenswood.
 
Orka att den där killen inte var ett dugg diskret när han stalka Hanna. Tror inte på att han verkligen var där och såg/hörde när Wilden blev skjuten. Kan vara en del av A. Så dumt av Hanna att dansa med honom också. Njut av dina sista avsnitt med Caleb, kvinna! "I have done everything I'm gonna do".. Not creepy at all..
 
Emily och Paige. Så awkward. Dumpa bara varandra så slipper ni hålla på. Gillar att Emily går och pratar med Ezra om skolan och brevet hon fått och vill ha råd om saker. Tycker de kan få en fin vänskap. Blev riktigt irriterad på Emily när hon sa till Aria att hon skulle gå och prata med Ezra och varför - så går hon direkt. Argh!
 
Förstår inte varför han tycker att Aria behöver veta att han inte är pappa till Malcolm. Det har absolut inget med Aria att göra. De är inte tillsammans längre. Han behöver inte berätta allt för henne. Älskade att han fick se Aria och Jake dansa! YEAH! Men blev så irriterad när Aria satt där med Ezra i slutet. SÅ irriterad.
 
Aria och Jake - me likey very much! Jake var så söt och gullig men förstår inte varför Aria lekte så kall när han försökte vara snäll där när han stod och väntade på henne utanför hennes skola? Jag är ju en sån som misstänker alla i staden, speciellt de nya ansiktena så hoppas verkligen inte att Jake är en del av A. Hoppas han är en normal kille som bara vill dejta Aria. De är så fina tillsammans! När de dansade.. Ååååh! Så jävla rätt av Jake att gå fram till Ezra och säga det han sa. You go, Jake!
 
De var hur nära Red Coat som helst och bestämde sig för att stanna och kolla ifall de kunde ta bilen? What?! De är så himla korkade hela tiden!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0