CW PREVIEW SIZZLE

DATE: 2013-08-30 | TIME: 21:45:00 | CATEGORY: ARROW | COMMENTS (1)

Tyckte den här videon som CW har lagt upp på sin YouTube-kanal var lite rolig. Whooop!

TWISTED S01E11

DATE: 2013-08-30 | TIME: 16:20:00 | CATEGORY: TWISTED | COMMENTS (1)

Bilderna har jag tagit själv.

Jo is still hurt over the video, and Lacey has become an outcast at school. - ABCfamily

Bra avsnitt. Tyckte av någon anledning inte synd om Lacey när hon gick där i skolan och alla skrattade och pratade om henne. Men det där med skåpet? Vem fan gör något sånt? Moget liksom. Jo och Tyler - I LOVE IT. Men jag tror att hon kommer ångra att hon gick hela vägen med honom faktiskt. Skulle vara så typiskt. Och jag vill verkligen ha de två tillsammans. Men vill ju även ha henne med Rico. Typ. Men förstod inte riktigt varför han valde just då att berätta för Jo att han gillar henne. Och sen bara kysser henne? Nu lär ju deras vänskap bli lite knepig skulle jag gissa på. Där att Danny drog i slutet kanske inte var det direkt smartaste. Jag tror att antingen Kyle eller Tess varnade Karen och Danny. Eller kanske till och med Vikram på något sätt efter att Tess eventuellt kan ha sagt något till Vikram? Hade inte förväntat mig att Tess hade kontakt med Vikram och visste att han levde! Så bra avslutning på avsnittet! Twisted tar nu paus och är tillbaka i januari!

NYA ANSIKTEN I THE VAMPIRE DIARIES

DATE: 2013-08-30 | TIME: 11:09:00 | CATEGORY: THE VAMPIRE DIARIES | COMMENTS (2)

Tänkte dra en liten sammanfattning om lite nya ansikten som kommer vara med i The Vampire Diaries säsong 5!
Detta är vad jag vet och har läst än så länge;
 
Janina Gavankar
Har tidigare spelat Luna i True Blood och även McKenna Hall. Jag älskade Janina i True Blood. Luna var en favorit så blev lite ledsen när hon dog där och gillade henne väldigt mycket i Arrow! Men ska bli spännande att se henne i The Vampire Diaries! Hon kommer spela Tessa, en exotisk och självsäker kvinna som kommer till Mystic Falls i avsnitt 3 på den nya säsongen som tydligen så är det avsnittet ett flashbacks avsnitt. Det kan också vara så att hon kan vara en föredetta flickvän till Stefan. 
 
Shaun Sipos
Har tidigare spelat Eric i Life Unexpected och varit med i en rad olika serier och filmer. Jag har bara sett honom i Life Unexpected, vad jag vet, och jag vet inte. Jag gillade inte honom. Kan ha varit själv karaktären men ska ge honom en ny chans när han kommer till TVD. Han kommer spela en kille som heter Aaron som kommer vara en klasskompis/gå i samma universitet/högskola som Elena, kommer ha ett jobbigt förflutet. Han kommer vara med i några avsnitt.  
 
Kendrick Sampson
Har tidigare varit med i två avsnitt av serien Greek och gästspelat på CSI. Jag har aldrig sett den här skådespelaren i något tidigare så det ska bli spännande! Han kommer spela en kille som heter Jesse, som kommer öppna ögonen för Caroline. Han kommer även ha en väldigt personlig anledning till att hata vampyrer.
 
Olga Fonda
Har tidigare varit med i filmen Reel Steel och har även gästskådespelat i en av mina favoritserier, Nikita. Minns inte henne från Reel Steel och minns henne inte heller från Nikita. Hon kommer spela en känslig tjej som heter Nadia.
 
Rick Cosnett
Har tidigare varit med i The New Inventors, vad det nu är. Har aldrig sett honom tidigare i något. Han kommer spela en lärare/professor, Dr. Wes Maxfield. Han kommer var smart och tydligen egenkär, haha. Han kommer ha en hemlighet som har mycket att göra med vampyrerna i Mystic Falls.

COVERT AFFAIRS S04E07

DATE: 2013-08-30 | TIME: 08:30:00 | CATEGORY: COVERT AFFAIRS | COMMENTS (0)

(Bilderna till avsnittet hittar ni här)

Annie meets her match in a seasoned operative who teams up with her to halt the illegal sale of deadly weapons. - usanetwork

Jag gillade avsnittet. Var även intressant att se anledningen till varför Theresa/Helen gjorde som hon gjorde och varför hon gjorde det. Visserligen gillade jag inte henne alls men hon är är/var ändå en viktig person i Auggie's liv. Nu är det slut mellan Auggie och Annie också.. Buhu! Det är väl typ det jag har att säga om veckans avsnitt hehe.

FILM: OBLIVION

DATE: 2013-08-29 | TIME: 23:15:00 | CATEGORY: FILM | COMMENTS (0)

Handling: Jack Harper är en av de sista robot-reparatörerna som är stationerad på Jorden. Jacks uppdrag, som är en del av en massiv operation för att utvinna viktiga resurser efter årtionden av krig mot ett skrämmande hot kallade ”Scavs”, är nästan fullbordat. En dag raseras Jacks tillvaro plötsligt när han räddar en vacker främling från ett nedskjutet rymdskepp. Hennes ankomst utlöser en kedja av händelser som tvingar honom att ifrågasätta allt han vet och som lägger mänsklighetens öde i hans händer. (discshop.se)
 
Skådespelare: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau, Melissa Leo m.m.
Genre: Action/Äventyr/Sci-Fi
IMDB betyg: 7,1
År: 2013
 
Jag gillar Tom Cruise som skådespelare, tycker han är riktigt bra. Tycker filmen var bra, coola effekter osv. Men de kunde ha kortat ner filmen såååå otroligt mycket. Den hade inte behövt vara 2 timmar lång. Definitivt inte. Och dessutom blev jag förvirrad av handlingen lite då och då. Fattade inte allting helt till 100%. Tyckte den verkade vara lite.. Rörig? Men som sagt, gillade den. Trodde den skulle vara lite annorlunda bara. Och kortare.

NY SERIE: THE TOMORROW PEOPLE

DATE: 2013-08-29 | TIME: 14:57:44 | CATEGORY: THE TOMORROW PEOPLE | COMMENTS (0)

"The story of several young people from around the world who represent the next stage in human evolution, possessing special powers, including the ability to teleport and communicate with each other telepathically. Together they work to defeat the forces of evil" - IMDB
 
Skådespelare: Robbie Amell, Luke Mitchell, Peyton List, Aaron Yoo, Mark Pellegrino, Bernadette Beck m.m.
Premiär: Onsdag 9 Oktober (USA)
Kanal: CW
Genre: Drama/Sci-Fi
 
Tycker att den här verkar jätte bra! Coola effekter, bra handling, bra skådespelare, vad jag tycker från promon iallafall. Tror att The Tomorrow People kommer bli en favorit! Och jag tycker faktiskt att det kan ta och bli Oktober nu. Längtar som fan!

PRETTY LITTLE LIARS S04E12

DATE: 2013-08-29 | TIME: 12:50:00 | CATEGORY: PRETTY LITTLE LIARS | COMMENTS (0)

Bilderna till avsnittet hittar ni här

In the midseason finale the PLLs are lured back to Ravenswood on a mission. - ABCfamily

Riktigt bra avsnitt tycker jag! Jag är faktiskt inte ett dugg förvånad att Ezra är A (om det nu är sant). Jag misstänker alla hela tiden och att A skulle vara en av tjejernas pojkvän/föredetta pojkvän makes sense. Men sen vet man ju aldrig med Pretty Little Liars. Det där kan ju ha varit ett sätt för dom att få oss att tro att Ezra är just A. Det kan ju ha varit så att han åkt efter tjejerna för han har misstänkt att något var på gång, så såg hans A lägenhet fylld med bilder och saker, och blev förbannad att A fortfarande är kvar och terrar tjejerna. Så man vet aldrig liksom.
 
Som jag såg på tumblr igår; "OH MY GOD EZRA IS A OMG FINALLY HE IS USEFUL". Och det stämmer verkligen, om det nu visar sig att han är A. Tyckte det var riktigt ful hur de gjorde att A-teamet tog Emily. Hon var bara försvunnen från ingenstans. Emily stod ju precis bredvid Hanna och Spencer!
 
Och vad var det mellan Caleb och han killen som hjälpte Hanna's mamma slippa fängelse? Är det jag som har missat något i ett tidigare avsnitt mellan dom två? Cece lever, inte direkt överraskad. Och varför ledde den andra Red Coat Spencer till A's lägenhet? Den som stod och kollade in från lägenheten bredvid A's genom tavlan där var en tjej (såg det på en closeup på en screencap) så jag tror att det var Ali eller någon annan tjej. Kanske någon av Ravenswood tjejerna? Har en massa olika tankar efter veckans avsnitt.
 
Nu går Pretty Little Liars på uppehåll, är tillbaka i Oktober för ett Halloween avsnitt som varje år, och är sedan tillbaka i januari.

TMI: COB BEHIND THE SCENES #1

DATE: 2013-08-29 | TIME: 09:46:00 | CATEGORY: FILM | COMMENTS (1)

Jag tycker att det kan vara kul och intressant att se hur de spelar in filmer och serier så jag kommer lägga upp olika The Mortal Instruments: City of Bones saker här, börjar nu med lite "Behind the scenes"!

THE VOICE SEASON 4 PROMO

DATE: 2013-08-28 | TIME: 22:45:00 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (0)

Här är promon till säsong 4 av The Voice som drar igång den 23 September i USA, 24  September för oss. LÄNGTAR!

COVERT AFFAIRS S04E06

DATE: 2013-08-28 | TIME: 20:24:00 | CATEGORY: COVERT AFFAIRS | COMMENTS (0)

(Bilder till avsnittet hittar ni här)

Bad news for Annie: Seth Newman’s body has turned up, and the FBI is on the murder case. To protect them both, Joan assigns Annie as the CIA liason to the FBI. Calder isn’t happy with Joan’s decision, or the fact that she made it without consulting him, and tensions between them begin to escalate. Meanwhile, Annie is facing problems of her own as she’s reunited with a suspicious Vincent Rossabi. Experience has taught the FBI agent that Annie’s always got a hidden agenda, so he’ll be keeping a careful eye on her—which won’t make trying to conceal the truth about her role in Seth’s death any easier. - usanetwork

Kul att Annie går in till FBI och ska låtsas som att hon inte vet vad som har hänt med Seth och att hon är där för att försöka ta reda på vad som hände och hur han dog/blev mördad. Så träffar hon direkt Vincent som jobbar på FBI, killen som hon har träffat flera gånger tidigare och sabbat för. Och han var ju rätt så misstänkt om man säger så. Lite kul. Det var bra att Joan gick bakom ryggen på Calder när hon gav Annie uppdraget att ta reda på allt om Seth's död. Älskar att han blev så irriterad. Gillar inte att Vincent ville att Auggie och Calder skulle sitta och lyssna med i samma rum när han förhörde Joan om hennes relation med Seth. Tur att Annie hann byta ut usb minnet med det FBI hade med det hon och Auggie hade.

CONTINUUM S02E12

DATE: 2013-08-28 | TIME: 14:16:00 | CATEGORY: CONTINUUM | COMMENTS (0)


(Bilderna från avsnittet hittar ni här)

Kiera and Carlos are trying to locate CSIS Agent Gardner but learn that the law firm he was to visit does not exist. Carlos finds his body in the trunk of his car and CSIS believes Kiera is responsible. Alec has been working on the time travel device and is certain that once he's learned a bit more about it, he could recreate any moment in time. That's good news for Kiera, despite Alec's warning that history has already been changed and there is no guarantee about what she may find in the future. Escher tells Emily he will free her of any obligations if she gets him the sphere Alec has in his lab. Kellog learns about Emily's background and arranges for Travis to have access to the lab. Alec learns the identity of his biological father - IMDB

Spännande och bra avsnitt! Vet inte riktigt vad jag ska tycka om att Travis och Sonya jobbar/och är tillsammans igen. Tycker det är rätt sjukt att de kan gå tillbaka till varandra efter allting som har hänt. Och jag tycker så synd om Kiera. Hon vill verkligen hem och hon kan inte åka tillbaka till sin tid för då finns det risk att hon ändrar historien och hela framtiden. Gillar inte heller att Kiera blir misstänkt för mordet på Gardner. De gillade inte varandra och bara för att de har på inspelning hur hon säger att hon tänker döda honom så tycker jag inte att det är rätt av dem att misstänka henne. Hon är ju liksom oskyldig. Gillar inte Alec's flickvän och har aldrig gjort det. Tycker hon är jobbig och nästan onödig. Visst, synd för Alec att hon dog men bryr mig inte om henne. Men det var bra av henne i alla fall att berätta vem hon egentligen var.

GRACELAND S01E09

DATE: 2013-08-28 | TIME: 10:37:00 | CATEGORY: GRACELAND | COMMENTS (0)

(Bilderna till avsnittet hittar ni här)

When Jangles makes a gruesome example out of one of Bello’s soldiers, the message is clear – war is coming.  Bello preaches confidence from his new safe house, but the heavy artillery he brings in for his men tells a different story. - usanetwork


Rätt åt Briggs att må dåligt där. Jävla idiot som bara slog ner Mike sådär. Är så arg på honom just nu. Och jag vill verkligen ha Mike med Paige. De är så fina tillsammans även om de inte har gjort något med varandra. Än. It will happen, trust me. Känns som att vi får mer och mer scener mellan dem två. Me likey! Så var Paige den första han såg när han vaknade upp på sjukhuset där. Ååååh! Och älskade att han berättade för honom, även om Paige bara stack sådär.

PRETTY LITTLE LIARS SPINOFF RAVENSWOOD PROMO

DATE: 2013-08-28 | TIME: 08:00:00 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (3)

Så här är den; den officiella Ravenswood promon. Spinoffen till Pretty Little Liars har premiär 22 Oktober i USA, 23 Oktober för oss. Trodde faktiskt att vi skulle få en promo där de pratar så man får se lite handling som man brukar få göra. Tycker det är tråkigt att Caleb lämnar Pretty Little Liars men jag ser ändå framemot Ravenswood och jag gillar ju Caleb så är ju ändå bra att han kommer vara där men vill ju ha honom med Hanna! Är lite kluven angående det där som ni märker!
 
Skådespelare:
Tyler Blackburn, Nicole Anderson, Brett Dier, Merritt Patterson, Britne Oldford m.m
Premiär:
Tisdag 22 Oktober (USA)
Kanal:
ABC family
Genre:
Drama/Mystery

ROOKIE BLUE S04E10

DATE: 2013-08-27 | TIME: 22:11:00 | CATEGORY: ROOKIE BLUE | COMMENTS (0)

(Bilderna från avsnittet hittar ni här)

A routine bust at a pot house becomes Detective Traci Nash’s first solo homicide case. Officer Oliver Shaw buys a cabin in the woods. - ABC.com

Yay, Chris is back! Äntligen! Har saknat honom där! Så är mega glad att han är tillbaka, även om han inte verkade på så bra humör. Gail var rolig när hon och Oliver hade hittat all marijuana i huset där och hon såg så överdrivet lycklig ut över att köpa skor och vapen. Så firar man tydligen ett sånt fynd. Good to know. Jag gillar inte Andy och Nick och såg så fånigt ut när Andy kallade Nick för "Officer Collins". Orka försöka vara så diskret och misslyckas totalt. Guy weekend at the cabin.. Lyckat att elen inte fungerade. Man brukar väl ändå kolla sådant innan så att allt fungerar? Tyckte det var kul att Sam och Oliver skyndade sig ut från polisstationen för att slippa stanna kvar med de andra. Chloe är inte min favoritperson men har börjat gilla henne på sistone, nu när hon inte verkar så crazy som hon var i början. Nerdrogad Gail var rolig. Sååå rolig. Kanske inte bästa sättet av Andy att berätta om henne och Nick på genom att bara ploppa ut det sådär. Höll även med Gail när hon sa till Andy att man aldrig ska dejta en väns ex. Men ändå går hon och kysser Nick efter att Gail sagt allt det där? Idiot alltså.

SUITS S03E06

DATE: 2013-08-27 | TIME: 15:03:00 | CATEGORY: SUITS | COMMENTS (2)

(Bilderna från avsnittet hittar ni här)

Cameron's continuing use of shady tactics on Ava's case brings up memories of why Harvey left the DA's office to work for Jessica. Mike looks back on what cost him his one chance at a degree. - usanetwork.com

Mycket bra avsnitt! Gillade tillbakablickarna som vi fick se! Speciellt allt mellan Donna och Harvey, hur allt började. Det var det enda jag brydda mig om. Åh Donna och Harvey hör verkligen ihop! Allt med Mike och Rachel bryr jag mig inte om längre. Tycker de är rätt tråkiga. Samma sak med tillbakablickarna med Mike och hans drog kompis. Var även kul att se Harvey med hans pappa. Tror inte vi har fått se honom tidigare. I alla fall vad jag kan komma ihåg.

DIVERGENT TEASER TRAILER

DATE: 2013-08-27 | TIME: 11:03:00 | CATEGORY: FILMNYHETER | COMMENTS (5)

 Jag vet inte mycket om filmen men it's looking good! Jag har inte läst böckerna än men har hört att de ska vara väldigt bra!
Så ska ta mig tid nångång och läsa dom!

COVERT AFFAIRS S04E05

DATE: 2013-08-27 | TIME: 08:00:00 | CATEGORY: COVERT AFFAIRS | COMMENTS (0)

(Bilderna till avsnittet hittar ni här)

Calder Michaels replaces Auggie as interim DPD head. Auggie learns Calder is the new mole for Henry. Calder traced money from the Chen's to a terrorist in Vienna; she is sent there to gather information. Joan and Arthur get back together. - IMDB

Jag gillar absolutinte den nya chefen, Calder. Tycker han är jobbig, dum och han har något lurt på gång. I just know it. Och det märkte man ju hur han försökte styra över Annie och Auggie's kommunikation med varandra. Som om att han kan styra deras liv? Idiot. Det är bra att Auggie gick till sin vän och kollade upp Calder också. Så nu vet Auggie att Calder inte är så god som han verkar vara. Calder säger till Annie att åka på ett uppdrag i Wien. Och där hjälper sen Teo, Arthur's son, henne en stund innan han sabbar hela uppdraget för henne. Bra avsnitt!

CONTINUUM S02E11

DATE: 2013-08-26 | TIME: 18:37:00 | CATEGORY: CONTINUUM | COMMENTS (0)

(Bilderna från avsnittet hittar ni här)

Everyone in Vancouver is the victim of a severe cyber-attack. At first it's only the Internet that seems affected but soon, traffic lights are malfunction and ATM's are spewing out money. Julian takes to the airwaves to take credit but Kiera isn't so sure he's responsible. Julian suddenly appears at the police station and turns himself in.Lucas has seemingly gone mad and is now having conversations with Edouard Kagame. Alec thinks Lucas may have hijacked some of the code for his all-seeing computer program. He has a plan to find him but Emily thinks he should destroy the program and be done with it. Mayoral candidate Jim Martin is facing pressure from both Sonya and Travis. - IMDB

Jag gillar att de växlar mellan nutid och dåtid för Kiera och det har jag alltid gjort. Så kul att killen som kollade Kieras minnen eller vad han nu gjorde trodde att han kunde ljuga för Keira. Han visste ju att hon kan se när folk ljuger osv. Lucas har gått och blivit lite crazy crazy. Gillar inte honom men lite synd att han hallucinerar. Men älskar att Alec bara kan prata så hamnar han i Kiera's huvud. Speciellt om hon har en konversation med någon annan! Grymt avsnitt som vanligt!

SOPHIA BUSH JOINAR CHICAGO FIRE'S SPINOFF 'CHICAGO PD'

DATE: 2013-08-26 | TIME: 13:03:00 | CATEGORY: CHICAGO PD | COMMENTS (0)

Sophia Bush som spelade min favorit Brooke Davis i serien One Tree Hill kommer nu vara med i NBC's Chicago PD som är en spinoff till serien Chicago Fire. Spinoffen kommer fokusera på poliserna och jobbet kring det. Som Chicago Fire men istället för brandmän så har vi en massa poliser istället. Sophia kommer spela Erin Lindsay som har ett oväntat förflutet. Låter spännande! Jag har redan planerat att se Chicago PD men nu vill jag se den ännu mer! Chicago PD har premiär under "midseason" som är under juluppehållet/januari eller någon gång runt den tiden. Jag älskar Sophia som skådis så är väldigt glad över den här nyheten!

LOW WINTER SUN S01E02

DATE: 2013-08-26 | TIME: 08:47:00 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (0)


The DPD searches McCann's house; Frank finds game-changing evidence; Maya and Damon reevaluate.- AMC

Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att allt med Damon och hans gäng är mer intressant att kolla på än vad Frank och Joe är. Men gillar ju självklart det med Frank och Joe ändå. Nu har de undersökt Brendan's kropp och upptäckt att han inte tog självmord, att han blev dödad och att någon placerade honom i bilen för att sen köra ner bilen i sjön. Katia, Frank's flickvän/fru/nånting, är försvunnen för att Joe tog henne och räddade hennes liv genom att föra bort henne från staden men vet nu inte vart hon är.. Intressant. Men är fortfarande mer intresserad av vad som händer hos Damon. Gillade att den där killen som satt vid Maya's bar bara smällde till killen som la en kommentar som Maya's kropp, och sen drog. Tyckte det var lite kul.

NY SERIE: SLEEPY HOLLOW

DATE: 2013-08-25 | TIME: 21:45:00 | CATEGORY: SLEEPY HOLLOW | COMMENTS (0)

"What if you suddenly woke up from the throes of death 250 years in the future to find the world is on the brink of destruction, caused by unimaginable events, and you are humanity's last hope?" - FOX
 
Skådespelare: Nicole Beharie, Tom Mison, Orlando Jones, Katia Winter, John Cho m.m
Premiär: Måndag 16 September (USA)
Kanal: FOX
Genre: Action/Drama/Sci-Fi
 
Jag har sett framemot den här ganska länge nu så jag tycker det kan ta och bli September nu, nu, NU. Den ser bra ut från promon som jag har lagt till i det här inlägget så får hoppas att det stämmer sen när serien drar igång! Ska någon annan här också kolla på denna?

BLOGLOVIN'

DATE: 2013-08-25 | TIME: 15:03:00 | CATEGORY: ÖVRIGT | COMMENTS (5)

När jag ser att jag har följare på bloglovin så blir jag ju självklart glad men undrar samtidigt vilka alla är och hur ni hittade hit. Man kan ju inte se alla som följer en, bara några stycken. Man kan ju inte heller se vilka ens unika besökare är via blogg.se's statistik så om ni har lust att berätta det så skulle jag bli glad. Jag vill jätte gärna veta! :)

MITT SERIESCHEMA I HÖST

DATE: 2013-08-25 | TIME: 08:38:00 | CATEGORY: ALMOST HUMAN | COMMENTS (1)

Såhär kommer mitt serieschema i höst se ut. Känns fel att Beauty and the Beast ligger på tisdagar istället för fredagar som det tidigare har gjort. Tycker att The Originals ska ligga på fredagar med The Vampire Diaries. Förstår inte varför de har lagt TO på tisdagar. De nya serierna har jag lagt in som jag tror att jag kommer fastna för. Sen får man ju se vilka jag gillar och inte gillar. Men är hyffsat säker på att jag kommer ha de nya serierna som jag har skrivit över kvar på mitt schema!
 
Jag har inte tagit med midseason serierna och jag har inte skrivit in till exempel Teen Wolf, Pretty Little Liars och Twisted som är tillbaka i januari efter sina uppehåll. Får ändra i schemat då. Såhär kommer schemat se ut när alla serier är igång i Oktober/November. Kan även ha missat någon serie, hehe.

FILM: THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES

DATE: 2013-08-24 | TIME: 10:18:00 | CATEGORY: FILM | COMMENTS (6)

På en nattklubb i New York blir Clary vittne till ett mord som begås av tre tonåringar som bär svärd och vars kroppar är täckta av märkliga tatueringar. Offrets kropp går upp i rök och det verkar bara vara Clary som kan se vad som händer. Dagen efter försvinner även hennes mamma spårlöst. Det visar sig att tonåringarna är Skuggjägare, ett släkte vilkas uppgift är att försvara mänskligheten mot demoner, och att Clarys mamma har burit på en hemlighet - även hon är en Skuggjägare. En helt ny värld av demoner, vampyrer och varulvar öppnar sig för Clarys ögon. (sf.se)

The Mortal Instruments: City of Bones • The Mortal Instruments: Stad av Skuggor
• Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Kevin Zegers, Jemima West, Robert Sheehan, Lena Headey, Jonathan Rhys Meyers • 
Premiär: 23 Augusti 2013 Action/Adventure/Drama/Fantasy IMDB betyg 7,0 • 130 min
Director: Harald Zwart Writer of screenplay: Jessica Postigo Writer of book: Cassandra Clare

Jag tyckte att boken var helt underbart otroligt grym! Jag hade ju jätte höga förväntningar och blev inte ett dugg besviken på filmen! Kan inte förstå att jag verkligen har sett filmen efter att ha väntat så länge. Innan jag började läsa första boken så hade jag sett första trailern till filmen så jag visste vilka som skulle spela Clary, Jace, Alec, Isabelle, Simon, Hodge och Valentine. Jag föreställde mig dem när jag läste och ojojoj de är verkligen perfekta för de rollerna de fick i filmen, samma sak med de andra rollerna i filmen. Absolutely perfect. Den var så himla fin och bra gjord också! Tycker skådespeleriet var bra, dialogerna grymma och effekterna i filmen.. Wow. Så bra gjorda! Aaah, så bra!! Älskar filmen!
 
Vissa delar saknade jag från boken i filmen men när det är en bok som blir film så vet man ju redan innan att allt inte kommer med. Ungefär som att Simon inte blev en råtta, Alec och Isabelle verkade inte ha någon lillebror som de har i böckerna, Max. Men det som saknades från boken i filmen är ingenting jag stör mig på. Vissa hade inte gillat att Jamie Campbell Bower skulle spela Jace men tycker han var perfekt som Jace!
 
Såg filmen på bio igår och jag vet att jag kommer se den minst en gång till på bio och jag längtar redan nu till nästa film, The Mortal Instruments: City of Ashes som jag antar kommer få den svenska titeln The Mortal Instruments: Stad av Aska, som kommer ut nästa år. Inspelningen till City of Ashes drar igång nästa månad!
 
Om ni inte har sett filmen än så rör på rumporna och gör det!

BEN AFFLECK ÄR DEN NYA BATMAN

DATE: 2013-08-23 | TIME: 16:45:00 | CATEGORY: FILMNYHETER | COMMENTS (0)

Ben Affleck har blivit rollsatt som Batman i den kommande Man of Steel uppföljaren / Superman/Batman filmen. Han ersätter Christian Bale som har spelat Batman i de tidigare Batman filmerna. Vad jag läste tidigare så ville inte Bale spela Batman igen. Filmen har premiär 17 Juli 2015. Henry Cavill spelar Superman precis som i Man of Steel. Källa: IMDB och JustJared.
 
Vad jag tycker just nu om detta: Nej, nej, nej, NEJ. Jag kan absolut inte se Ben Affleck som Batman! De flesta verkar inte gilla den här nyheten, precis som mig.

IKVÄLL - THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES

DATE: 2013-08-23 | TIME: 08:00:00 | CATEGORY: FILM | COMMENTS (2)

Ikväll ska jag äntligen få se The Mortal Instruments: City of Bones! Har väntat galet länge. Har så sjukt höga förväntningar. Böckerna är HUR bra som helst och filmen verkar grym! Åååh äntligen, äntligen, äntligen, äntligen! (första gif inlägget också!)

THE VAMPIRE DIARIES SEASON 4 BLOOPERS

DATE: 2013-08-22 | TIME: 23:15:00 | CATEGORY: THE VAMPIRE DIARIES | COMMENTS (1)

Haha, så roligt!

KIRSTEN STORMS & BRANDON BARASH

DATE: 2013-08-22 | TIME: 21:03:00 | CATEGORY: SERIENYHETER | COMMENTS (1)

Kirsten Storms har gift sig med sin pojkvän och före detta kollega Brandon Barash och nu väntar sitt första barn. Kirsten spelar Maxie Jones i evighetssåpan General Hospital som går på ABC. Brandon spelade Johnny Zacchara i General Hospital. Kirsten spelade förut Isabella "Belle" Black i Days of Our Lives (Våra bästa år på svenska). Jag brukade kolla på det för några år sen på tv men när Kirsten lämnade serien så slutade jag kolla. Hon var min favorit nämligen och den skådespelaren som ersatte henne var inte bra enligt mig. Hon gick sen vidare till General Hospital, som jag började kolla på via nätet men slutade sen efter ett tag. Har alltid gillat henne och kände mig lite tvungen att skriva ett inlägg här om detta! Källa: USWeekly.

RIZZOLI & ISLES S04E09

DATE: 2013-08-22 | TIME: 17:33:00 | CATEGORY: RIZZOLI & ISLES | COMMENTS (0)

(Bilderna från avsnittet hittar ni här)
Även om de kommer tillbaka till den där Hoyt, så gillar jag det. Gillar väl inte Hoyt så, men själva storyn är bra. Gulligt av Frankie och Angela att finnas där för Jane. Så kul också att de har nycklar till hennes lägenhet och bara kliver in när de vill hela tiden, utan att ens höra av sig till Jane innan.
 
Den där författaren verkade rätt skum i början. Speciellt när hennes "team" lämnade henne med Jane och Maura själv. Fick en känsla när de satt och åt att författaren för den som hade begått brottet de höll på med i avsnittet. Misstänkte henne som mördaren direkt! Stackars Vince! Och vilken söööööt liten valp!
 
Kändes väldigt skumt att se Lee Thompson Young i avsnittet efter det som har hänt. Undrar vilken story de hittar på för att skriva ut honom från serien. Är det bara jag eller verkade Lee lite "nedstämd", eller vad man ska säga, i avsnittet? Kändes som det i alla fall..

PRETTY LITTLE LIARS S04E11

DATE: 2013-08-21 | TIME: 22:47:00 | CATEGORY: PRETTY LITTLE LIARS | COMMENTS (0)

(Bilderna från avsnittet hittar ni här)
Hanna var ju inte direkt diskret när hon gick direkt när polisen satte sig med dom och pratade om skon. Skon som Hanna's mamma hade i sin garderob. Tycker att tjejerna borde lära sig att inte visa hur de reagerar på vissa saker. Som med skon så kunde Hanna ha suttit kvar och lekt normal. Som om att polisen inte misstänker Hanna just nu. Inte de smartaste brudarna ibland alltså.
 
Hanna och Caleb är fina tillsammans men han kommer ju dra till Ravenswood (spinoff till Pretty Little Liars för er som inte läst om det) så jag undrar bara vad som kommer hända mellan dem. De lär ju göra slut. Tror knappast att de kommer ha ett förhållande när hon bor i Rosewood och han i Ravenswood.
 
Orka att den där killen inte var ett dugg diskret när han stalka Hanna. Tror inte på att han verkligen var där och såg/hörde när Wilden blev skjuten. Kan vara en del av A. Så dumt av Hanna att dansa med honom också. Njut av dina sista avsnitt med Caleb, kvinna! "I have done everything I'm gonna do".. Not creepy at all..
 
Emily och Paige. Så awkward. Dumpa bara varandra så slipper ni hålla på. Gillar att Emily går och pratar med Ezra om skolan och brevet hon fått och vill ha råd om saker. Tycker de kan få en fin vänskap. Blev riktigt irriterad på Emily när hon sa till Aria att hon skulle gå och prata med Ezra och varför - så går hon direkt. Argh!
 
Förstår inte varför han tycker att Aria behöver veta att han inte är pappa till Malcolm. Det har absolut inget med Aria att göra. De är inte tillsammans längre. Han behöver inte berätta allt för henne. Älskade att han fick se Aria och Jake dansa! YEAH! Men blev så irriterad när Aria satt där med Ezra i slutet. SÅ irriterad.
 
Aria och Jake - me likey very much! Jake var så söt och gullig men förstår inte varför Aria lekte så kall när han försökte vara snäll där när han stod och väntade på henne utanför hennes skola? Jag är ju en sån som misstänker alla i staden, speciellt de nya ansiktena så hoppas verkligen inte att Jake är en del av A. Hoppas han är en normal kille som bara vill dejta Aria. De är så fina tillsammans! När de dansade.. Ååååh! Så jävla rätt av Jake att gå fram till Ezra och säga det han sa. You go, Jake!
 
De var hur nära Red Coat som helst och bestämde sig för att stanna och kolla ifall de kunde ta bilen? What?! De är så himla korkade hela tiden!

UNDER THE DOME S01E09

DATE: 2013-08-21 | TIME: 21:16:00 | CATEGORY: UNDER THE DOME | COMMENTS (0)

Okej, whaat? Så Angie är som Joe och Norrie nu eller vaddå? Orka att Junior seriöst la henne i backluckan. Han kanske leker snäll men det är bullshit enligt mig. Junior blir bara mer och mer creepy i mina ögon. Kan han inte bara.. Dö? Förstår inte vart hon nya bruden kom ifrån? Hur har hon kunnat hålla sig undan alla andra tidigare?

FALLING SKIES

DATE: 2013-08-21 | TIME: 18:19:00 | CATEGORY: FALLING SKIES | COMMENTS (1)

Som jag skrev i det här inlägget så skulle jag börja titta på Falling Skies eller Breaking Bad. I lördags kväll när jag blev klar med Prison Break så valde jag att börja på Falling Skies. Säsong 1 finns på Netflix så börjar där. Breaking Bad är ju inne på sin sista säsong så den serien kan jag ta när som helst. Falling Skies går fortfarande på tv, är på säsongsuppehåll och nya säsongen har premiär nästa sommar.
 
Så jag började med FS. Och jag gillar det!  Har bara sett första säsongen än så länge men jag ska se resten också. Är helt fast! Säsongerna är ju rätt korta så det går ju fort att se ikapp!
 
Från vad jag har sett än så länge så vill jag ha Tom med Anne. Tycker de är fina tillsammans, även om de inte har gjort något än, så långt jag har sett i alla fall. Vet inte vad jag ska tycka om Weaver. Han var ett as i början, är lite av ett as fortfarande men har mjuknat upp lite eller vad man ska säga.. Man har fått se en annan sida av honom, när han tänker på de han har förlorat när alla aliens kom. Så är både gillar och ogillar honom.
 
Jag vill ha Hal med Lourdes. De har inte haft så många scener med varandra än men från det jag har sett så verkar hon lite kär i honom. Gillade aldrig Karen innan hon blev tagen så hoppas på Hal och Lourdes. Hon verkar så snäll! Även om jag blev lite fundersam över henne när Jimmy nästan förhörde henne om vart i Boston hon bodde osv.
 
Jag gillar Pope. Han är lite "bad guy" men så rolig och bra. Tycker han passar in där i gänget även om han har varit dum mot Maggie. Vet inte vad jag tycker om Maggie. Verkar som att hon och Hal har något men nej. Det shippar inte jag.

REVENGE SEASON 3 PROMO

DATE: 2013-08-21 | TIME: 11:41:00 | CATEGORY: REVENGE | COMMENTS (1)

Aaaaah!! Spännande! Längtar!!

THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES SOUNDTRACK

DATE: 2013-08-20 | TIME: 14:45:00 | CATEGORY: FILM | COMMENTS (1)

Sountracket till The Mortal Instruments: City of Bones, som har premiär här i Sverige på fredag, innehållet artister som Demi Lovato, Jessie J, Pacific Air m.m. Sountracket släpptes på Itunes igår och jag hade förbeställt det, så besatt som jag är, och har inte kunnat sluta lyssna på låtarna till filmen som jag ska gå och se på fredag. Riktigt bra musik tycker jag! Jag gillar hela soundtracket men här är några av mina favoriter från musiken till filmen:
 
Demi Lovato - Heart by Heart
 
Colbie Caillat - When the Darkness Comes
 
He Is We fea Owl City - All About Us
 
Jetta - Start a Riot

LEE THOMPSON YOUNG HITTAD DÖD

DATE: 2013-08-20 | TIME: 09:04:00 | CATEGORY: RIZZOLI & ISLES | COMMENTS (0)

Lee Thompson Young som spelade  Barry Frost i en av mina favoritserier, Rizzoli & Isles, har hittats död i sin lägenhet i Los Angeles på måndagsmorgonen den 20/8-2013 (USA tid). Han dog av en skottskada som han själv har orsakat. Här kan du läsa mer. Väldigt synd. Jag gillade honom som skådespelare. Gillade även hans roll i Rizzoli & Isles. Han har ju varit med i början så kommer kännas tomt utan han där.
 
"Everyone at Rizzoli & Isles is devastated by the news of the passing of Lee Thompson Young. We are beyond heartbroken at the loss of this sweet, gentle, good-hearted, intelligent man. He was truly a member of our family. Lee will be cherished and remembered by all who knew and loved him, both on- and off-screen, for his positive energy, infectious smile and soulful grace. We send our deepest condolences and thoughts to his family, to his friends and, most especially, to his beloved mother." - Janet Tamaro, exekutiv producent av Rizzoli & Isles. TNT och Warner Bros.
 
R.I.P. Lee Thompson Young

TRUE BLOOD S06E10

DATE: 2013-08-19 | TIME: 18:11:00 | CATEGORY: TRUE BLOOD | COMMENTS (1)

Warlow är död. Finally! Gillar att de fick hjälp av Andy's dotter att komma dit Sookie och Warlow var! Fint av Jessica at erbjuda sig att skydda Andy och hans dotter också!
 
Eric - inte en chans att han kan vara död. Han är ju en stor del av hela serien! Riktigt kul också att han var i Åre, tyckte jag! Så han får inte vara död! Riktigt tråkigt att han inte var med mer i avsnittet. Gillar inte när man inte får se mer av sina favoriter. Det enda man fick se var att han brann där. Bara det säger ju något!
 
Alcide and Sookie! JAG HAR VÄNTAT OCH LÄNGTAT! Visserligen fick vi inte se mycket, men åh så glad jag är! Har väntat sen Alcide hade sin första scen med Sookie på detta! Han var även mycket finare utan sin lilla peruk som han har haft nu ett tag. Fin pojke! Och hon kallade honom för "Honey"! Aaaah! Vill veta hur det blev så att de blev tillsammans.
 
Sam Merlotte som borgmästare? Wtf hände under de sex månaderna som vi inte fick se? Hur gick han från barägare till borgmästare? Det förstår jag inte riktigt. Tara och mamman.. Jag har aldrig gillat Tara's mamma, tycker hon är så jobbig och överdriven men glad att de har funnit tillbaka till varandra, även om det var genom att mamman erbjöd sin nacke till Tara.
 
Och vad var det för typer i slutet? Vampyrer? Zombies? Tyckte jag kände igen någon där från något tidigare avsnitt men har säkert fel. Bra avsnitt  tycker jag! Synd att det redan var avslutning. Nu är serien tillbaka nästa år. Hatar att vänta!

RIZZOLI & ISLES S04E08

DATE: 2013-08-19 | TIME: 17:18:00 | CATEGORY: RIZZOLI & ISLES | COMMENTS (0)

Det var kul att Maura skulle leka mamma till sin lillasyster. Och gillade att hon fick hjälp av Angela. Tycker så synd om Angela. Hon borde berätta för Jane och Frankie om sina pengaproblem som hon har fått pga deras pappa! Tycker dock att han kan ta och betala själv istället för att Angela ska betala allting.
 
 

UNDER THE DOME S01E08

DATE: 2013-08-19 | TIME: 12:50:00 | CATEGORY: UNDER THE DOME | COMMENTS (0)

Bra avsnitt som vanligt. Mina favoriter är Angie och Barbie. Jag vill ha de två tillsammans men han är ju med Julia så det lär vä aldrig hända *ledsen gubbe*. Bara Angie inte går tillbaka till Junior! Var ganska korkat av Jim att kicka ut Junior sådär. Junior är ju inte helt friskt i huvudet så förväntade mig att han skulle göra något dumt. Tror mer kommer från hans sida! Norrie stör jag mig fortfarande på, men inte på Joe. Han gillar jag! Äntligen reagerade han och frågade vart Angie hade varit under all tid då hon var borta. Bättre sent än aldrig! Önskar bara att hon kunde berätta för alla!

FILM: IRON MAN 3

DATE: 2013-08-18 | TIME: 21:55:00 | CATEGORY: FILM | COMMENTS (0)

Handling: I Iron Man 3 ställs den egensinnige men genialiske industrimagnaten Tony Stark/Iron Man mot en fiende, The Mandarin, vars kraft inte har några gränser. När hela Starks värld slås i spillror beslutar han sig för att leta upp den som är skyldig. Nu måste han mer än någonsin förlita sig på sina tekniska uppfinningar, sin genialitet och sin instinkt för att kunna skydda dem som står honom närmast och bekämpa ondskan med alla medel. (sf.se)
 
Skådespelare: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Ben Kingsley, Jon Favreau, Rebecca Hall m.m
Genre: Action/Adventure/Sci-Fi
IMDB Betyg: 7,6
År: 2013
 
Jag har inte varit det största fanet av Iron Man/Tony Stark eller Robert Downey Jr överhuvudtaget innan. Jag minns inte så mycket från de två första Iron Man filmerna, men gillade verkligen den här! Så grym! Jag hade missuppfattat en hel del av vad jag hade sett från trailer, så det var ju bra på ett sätt. Blev som en liten överraskning! Jag hade inte heller någon aning ifall den här filmen utspelade sig innan eller efter The Avengers (som är så otroligt grym - en av mina favoritfilmer), men fick ju veta då i filmen att det var efter. Det var intressant att se Tony's reaktioner, hans panikattacker. Inte så man är van att se honom. Minns inte ifall vi har fått se något liknande av det i de andra Iron Man filmerna men ja. Mycket bra film helt enkelt, mycket bättre än vad jag trodde! Och after credits scenen: HULKEN!!! Älskar Mark Ruffalo! Älskar att de har fått en sån bra vänskap!

KLAR MED - PROJEKT "SE OM FRÅN BÖRJAN": PRISON BREAK

DATE: 2013-08-18 | TIME: 15:53:00 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (3)

Jag började för ett tag sen att se om Prison Break från början, skrev om det i det här inlägget tidigare. Igår kväll såg jag de sista avsnittena som finns av Prison Break och även filmen Prison Break: The Final Break (Netflix har gjort denna till ett avsnitt).
 
Märkte när jag såg om serien att det var en massa avsnitt jag missat, nästan hela säsong 4. Men även några i säsong 2 och några avsnitt här och där i säsong 3. Så jag visste inte hur serien slutade. Och jag måste säga att jag är otroligt besviken. Och förbannad. Jag kan inte förstå hur de kan avsluta serien med att Michael dör. Visst, han räddade Sara's liv och fick henne ur fängelset. Han hade fått en hjärntumör. MEN The Company opererade i hans huvud i säsong 3 (tror jag att det var). Så varför skulle man inte kunna göra det igen?
 
Tycker man kunde ge serien ett bättre slut. Önskar att jag inte sett slutet. Michael Scofield är inte död i mina ögon. Jag lever med förnekelsen. Han lever med Sara och sin son. Inte en chans att han är död. Tänker låtsas som att han aldrig dog, att han också kunde sticka från fängelset med Sara.
 
Prison Break är en av mina favoritserier och kommer alltid vara men slutet som serien fick.. Det slutet existerar inte för mig.

NECESSARY ROUGHNESS S03E09

DATE: 2013-08-18 | TIME: 10:00:00 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (0)

Den roliga assistenten var tillbaka! Även om det bara var för några scener i dagens avsnitt! Paloma är nu tillbaka som Dani's assistent! Så trodde man att det var Troy som hade utpressat Dani sådär.. Så var det Connor?!! Vadfan? Vilket litet as! Gillade att Nico bad TK om hjälp med att få ut det dära från den lilla kliniken, så att Nico kunde ge beviset till FBI. Ååh jag är så glad att Nico och Dani är tillsammans. Nico skulle dra för han var klar med sitt jobb för FBI så sa Dani att han inte kunde åka så kysste hon honom! YEAH BABY! Nico and Dani!!! Whoop!

SAVING HOPE S02E08

DATE: 2013-08-17 | TIME: 15:40:00 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (0)

Så kul att Joel och Alex nämnde att de mindes hur varandra betedde sig under deras förhållande. Gillade även att de jobbade tillsammans där på macken, även om det inte var kul att kvinnan blev skjuten. Själva situationen var väl sådär. Att det skulle ta 45 minuter för en ambulans att komma? Inte okej.  Det var kul att kvinnan frågade dom hur länge de hade varit gifta!
 
Killen som kom in som var en gammal kompis till Charlie var rolig! Synd om hans ben dock! Såg inte direkt fräscht ut! Att läkarna han var hos tidigare ens kom undan med att lämna det sådär är sjukt! Äckligt med maskar i benet.. Usch! Spännande att de hittade gamla metalldelar i benet också.

Shahir är så rolig. Han förstår inte hur man pratar med människor. Han påminner mig om Sheldon Cooper i The Big Bang Theory och Maura i Rizzoli & Isles! Han försökte ju i alla fall och lyckades!

ROOKIE BLUE S04E09

DATE: 2013-08-17 | TIME: 12:20:00 | CATEGORY: ROOKIE BLUE | COMMENTS (0)

Chris var tillbaka! Har saknat honom! Hoppas han stannar kvar ett tag nu när han vet att han inte ens var pappa till barnet som han trodde. Hoppas verkligen att han kommer tillbaka och jobbar med de andra igen, han passar liksom in där. Det var ju så obvious att ungen skulle bli kidnappad där när Andy lämnade honom själv i bilen.
 
Gail är så rolig! Jag fick känslan av att hon dejtar en massa nya killar hela tiden nu för att se om hon är bi/lesbisk. Jag gillar tanken på Gail med hon tjejen (vet inte namnet på henne). De är fina tillsammans! Och de verkade ha kul på kvällen där när de skulle öva på att slå baseballträ mot flygande bollar eller vad man ska säga.
 
Tycker att Marlo borde berätta för Sam innan han råkar få veta det av Andy eller någon annan. Det brukar ju bli så. Visserligen gillar jag inte Sam med Marlo men det är fel av henne att inte berätta om det för honom.
 
Andy med Nick. Nej nej nej tusen gånger nej! Jag vill absolut INTE ha dom två tillsammans. Det är så fel! Andy och Sam hör ihop med varandra. De är liksom meant to be om man säger så. Usch att de började kyssas i slutet av avsnittet där! Får hoppas att deras lilla "grej" tillsammans går över fort så det blir Sam och Andy igen!

SUITS S03E05

DATE: 2013-08-17 | TIME: 08:45:00 | CATEGORY: SUITS | COMMENTS (1)

Donna och London-kontoret-killen Stephen.. NO! Men när Louis kom där när Donna och Rachel stod och pratade .. När han sa att Donna skulle fortsätta med det hon gör som får henne att se så bra ut, morgon och kväll, fem gånger om dagen om det behövs osv. Tyckte det var kul!
 
Beauty and the Beast - Catherine's pappa var han som Harvey och Stephen hade möte med! Det var det enda jag tänkte på när jag såg honom, haha.
 
Donna berättade för Harvey om Stephen! Man märkte på Harvey att han blev sårad. I alla fall vad mina ögon såg! Donna och Harvey hör ju ihop!
 
Middagen med Mike och Rachel med hennes föräldrar var lite rolig, tills pappan berättade att Rachel har sökt till Stanford University. Så dumt av henne att inte säga något!

TEEN WOLF S03E12

DATE: 2013-08-16 | TIME: 23:28:00 | CATEGORY: TEEN WOLF | COMMENTS (2)

Älskar att vi fick se hur allt började och att de fick se sig själva från första avsnittet!
 
Lydias skrik är så jäkla fult. Stör mig så otroligt mycket på Lydia, skådespeleriet från den skådespelaren och skriket. Att Jennifer dödade hon utan skor (minns aldrig namnet, hehe) var bra. Gillade aldrig henne! Att det sen verkade som att hon dödade tvillingarna så snabbt förvånade mig faktiskt. Men sen när de fortsatte att visa deras kroppar så förstod jag att de aldrig var riktigt döda. Och när hon ba "I need a guardian" till Derek ... Lite fult med tanke på all kraft hon hade.
 
Tyckte även det var coolt när man fick se i närbild sådär när Deucalion blev en werewolf! Typ blå/svart? Stör mig fortfarande att effekterna på werewolf delen är så dåligt gjort och så fult. Vill verkligen att de ska vara som vargar! Bra av henne att ge synen tillbaka till Deucalion!
 
Stiles - Jag saknade honom i det här avsnittet. Känns så tomt när han inte har några scener! ÄLSKADE att han kom där med ett baseball trä och räddade hela bunten!
 
Riktigt bra avsnitt! Suger att behöva vänta nu medans de har uppehåll och är tillbaka nästa år. Hatar uppehåll!

FILM: THE CROODS

DATE: 2013-08-16 | TIME: 21:00:00 | CATEGORY: FILM | COMMENTS (0)

Handling: Världens första familj ger sig ut på sitt livs resa och tvingas lämna sin grotta som tidigare skyddat dem från faror. De upptäcker en helt ny värld fylld av enastående varelser och spektakulära landskap, och deras liv förändras för alltid! (sf.se)
 
Skådespelare/Röster: Emma Stone, Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Cloris Leachman, Clark Duke m.m
Genre: Animerat/Äventyr/Komedi
IMDB betyg: 7,4
År: 2013
 
Den här filmen gillade jag verkligen! Den var rolig, gullig och mega bra! Jag hade inte hört eller läst om vad andra tyckte så det var väl bra. Tyckte tigern/stora katten var så jäkla söt. Hela filmen var söt, men jag föll direkt för det djuret när den kom upp i filmen. Massa andra söta djur också, mini elefanter, de djuren på bilderna. Djuret "Belt" var också jätte söt! Och rolig med sina små ljud som den gjorde hela tiden! Den här ska definitivt upp i min filmhylla! Om ni gillar söta, roliga och animerade filmer så se den här! Awesomeness! 

PRETTY LITTLE LIARS S04E10

DATE: 2013-08-16 | TIME: 17:17:00 | CATEGORY: PRETTY LITTLE LIARS | COMMENTS (1)

Jag förstår inte varför Emily flyttade in hos Ali's mamma. Visst, deras hus är helt förstört, men alltså kom igen. Jag skulle aldrig göra det. Och källaren där är väl lite creepy. En sekund tänkte jag på att det är Ali's mamma som är red coat. Skulle vara lite kul om hon är det. Och vaddå, ska Emily/Emily's mamma bli ditsatta för mordet på skumma polisen? Känns ju.. Weird.
 
Jag gillar att Aria umgås mer och mer med Jake. Och älskade att hon klickade Ezra's samtal. Har aldrig shippat Aria med Ezra. Gillar absolut inte dom tillsammans. Fult av Ezra att ringa till Aria direkt när han får veta att Malcolm inte är hans barn. Vad skulle han säga till Aria liksom?
 
Så fult också att Hanna inte såg att red coat var bakom henne där! Hur kan man inte märka det?! Red coat var ju skit nära Hanna! Det där Caleb sa om att de borde gå till polisen och berätta att A är tillbaka, så rätt! Tycker jag också att de borde göra, även om de kan få skit från A om de gör det.

TWISTED S01E10

DATE: 2013-08-16 | TIME: 13:10:00 | CATEGORY: TWISTED | COMMENTS (0)

Tyler. Rico. Jag vill ha Jo med båda. Vet inte längre om jag vill ha henne med Danny. Tycker inte han förtjänar Jo. Jag vill se Jo med både Rico och Tyler för jag gillar båda dom grabbarna!
 
Förväntade mig faktiskt att Danny skulle bli utkickad från skolan. Det är ju inte direkt så att många i deras stad där som är på Danny's "sida" så blev inte ett dugg förvånad. Hoppas Danny och Lacey får riktigt dåligt samvete nu när alla har eller kommer se videoklippet. Hoppas också att Lacey får extra dåligt samvete eftersom hon och Jo hade pratat om det tidigare.
 
Höll även med Karen när hon kallade Regina för "a whore" men kanske inte var det smartaste ögonblicket att säga det. Och borgmästaren vet något om någonting. Han är skum, har alltid tyckt det men nu efter hans reaktioner på vad Kyle berättade för honom.

VAMPIRE ACADEMY: BLOOD SISTERS TEASER TRAILER

DATE: 2013-08-16 | TIME: 07:09:00 | CATEGORY: FILMNYHETER | COMMENTS (0)

"Rose Hathaway is a Dhampir, half human/vampire, guardians of the Moroi, peaceful, mortal vampires living discretely within our world. Her legacy is to protect the Moroi from bloodthirsty, immortal Vampires, the Strigoi. This is her story." - IMDB
 
Skådespelare: Olga Kurylenko, Sarah Hyland, Zoey Deutch, Danila Kozlovsky, Joely Richardson, Sami Gayle m.m
Premiär: 14 Februari 2014 (enligt IMDB)
Genre: Action/Fantasy/Mystery
Författare till böckerna: Richelle Mead
 
Här är en film som jag ser framemot! Jag har inte läst alla böcker än. Vet inte exakt hur långt jag har kommit men vet att jag läste, fastnade och slutade sen för jag ville inte att böckerna skulle ta slut, haha. Det var även ett tag sen jag läste den här bokserien, så tror jag måste fräscha upp minnet lite när jag har tid.

NY SERIE: MARVEL'S AGENTS OF S.H.I.E.L.D.

DATE: 2013-08-15 | TIME: 20:30:00 | CATEGORY: MARVEL'S AGENTS OF S.H.I.E.L.D. | COMMENTS (0)

"Clark Gregg reprises his role of Agent Phil Coulson from Marvel’s feature films, as he assembles a small, highly select group of Agents from the worldwide law-enforcement organization known as S.H.I.E.L.D. Together they investigate the new, the strange, and the unknown across the globe, protecting the ordinary from the extraordinary. Coulson's team consists of Agent Grant Ward, highly trained in combat and espionage; Agent Melinda May, expert pilot and martial artist; Agent Leo Fitz, brilliant engineer; and Agent Jemma Simmons genius bio-chemist. Joining them on their journey into mystery is new recruit and computer hacker, Skye" - ABC

Skådsplelare: Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Brett Dalton, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker m.m
Premiär: Tisdag  24 September (USA)
Kanal: ABC
Genre: Action/Drama/Sci-Fi
 
Jag vet seriöst inte hur många gånger jag har sett den här promon. Får typ rysningar och gåshud varje gång! Är så otroligt taggad på den här serien! Jag älskar ju Thor, Avengers och de filmerna så jag längtar verkligen tills den här har premiär!

RIZZOLI & ISLES FÖRNYAD TILL SÄSONG 5

DATE: 2013-08-15 | TIME: 20:25:00 | CATEGORY: RIZZOLI & ISLES | COMMENTS (1)

 
Yes, yes, yes! Rizzoli & Isles har blivit förnyat till en till säsong! Wohoo!
Källa; TVLINE
 

SERIER JAG PLANERAR ATT BÖRJA KOLLA PÅ

DATE: 2013-08-15 | TIME: 17:27:00 | CATEGORY: FALLING SKIES | COMMENTS (3)

BREAKING BAD - FALLING SKIES
 
Breaking Bad: Jag har en lista med en massa serier som jag är nyfiken på. Breaking Bad är en av dem. Jag gillar inte droger överhuvudtaget men av någon anledning så är jag nyfiken på den här serien ändå. Jag har inte sett en enda promo eller ett enda avsnitt, men har hört en massa bra om den. Så när jag väl har tid, så ska jag testa och se ifall den Breaking Bad är något för mig.
 
Falling Skies: Jag kommer ihåg att jag såg en del av första avsnittet när serien först hade premiär och att jag inte gillade det, så la stängde av det direkt och tänkte inte mer på det. Men på senaste tiden har jag börjat tänka på den här serien och blivit rätt så sugen att ge den en ny chans. En massa har även sagt till mig att jag borde se den, så känner i alla fall att jag ska ge serien en chans. Fastnar jag inte, så fastnar jag inte. Men när jag jag har tid, så ska jag kolla några avsnitt och se vad jag tycker.

TEEN WOLF S03E11

DATE: 2013-08-14 | TIME: 09:20:00 | CATEGORY: TEEN WOLF | COMMENTS (1)

Grymt avsnitt! Men måste erkänna att jag inte helt till 100% fattade grejen med att Isaac, Allison och Isaac offrade sig själva? För vaddå? För att rädda sina föräldrar? Fattade inte den delen. Även spännande med Scotts pappa där i slutet! Har alltid varit lite nyfiken om vem han är osv.
 
Lydia och Stiles.. Nej, nej, nej! Jag vill inte ha dom två tillsammans! Jag vill ha Stiles med Cora! Jag har aldrig gillat Lydia och kommer aldrig göra det heller. Tycker hon är otroligt jobbig! Visst, Stiles har väntat på en kyss från Lydia sen första avsnittet (haha) men nej. Do not like it. Not at all.
 
Nästa veckas avsnitt är det sista på ett bra dag så det lär ju vara lagom bra, spännande och ge oss en cliffhanger, vad jag tror iallafall. Brukar bli så. Och jag hatar cliffhangers, speciellt när man måste vänta så länge!

NOW YOU SEE ME SEQUEL

DATE: 2013-08-13 | TIME: 19:55:00 | CATEGORY: FILMNYHETER | COMMENTS (1)

Yes! Bioaktuella filmen Now You See Me kommer få en fortsättning, enligt Jesse Eisenber som har en av huvudrollerna i Now You See Me. Det här tycker jag är bra, för jag fick den känslan efter att ha sett Now You See Me på bio den här helgen. Ser redan framemot fortsättningen! Källa: Entertainment Weekly 

LOW WINTER SUN S01E01

DATE: 2013-08-13 | TIME: 16:07:00 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (0)

Först dödar Frank och Joe sin kollega, Brendan, genom att trycka hans huvud under vatten så han drunknar. När han väl är död så kör de hans bil till en liten flod, sätter handfängsel  runt hans händer och sätter sen fast det i ratten i bilen, kör sen ner bilen i floden så det ska se ut som att Brendan har tagit självmord. Bra poliser där! Jag gillar den där Damon Callis. Jag gillade "känslan" i avsnittet. Svårt att förklara men jag gillade det! Känns som att jag kommer älska denna serie!

CBS BESTÄLLER NY SERIE

DATE: 2013-08-13 | TIME: 10:17:00 | CATEGORY: SERIENYHETER | COMMENTS (0)

Kanalen CBS (som visar Under the Dome, Hawaii Five-0, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, NCIS m.m) har beställt in en ny serie, Extant, som ska börja visas nästa sommar. Den ska handla om en kvinnlig astronaut som försöker få kontakt med sin familj efter ett år i rymden. De har beställt 13 avsnitt och sen får vi väl se hur det går med det! Källa: TVLINE
 
Jag brukar vara snäll och försöka ge ganska många nya serier en chans så denna ska jag nog ge en chans! Vi får se!

NECESSARY ROUGHNESS S03E08

DATE: 2013-08-12 | TIME: 18:18:00 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (1)

Bra avsnitt! Dani och Nico.. Aaaah. *Sarah glad*. Tycker så synd om TK. Jag gillar fortfarande inte hans flickvän, tror faktiskt helt ärligt att hon har något lurt på gång. Typ att hon gifter sig på grund av pengarna som TK har. Connor VS Troy. Kommer bli spännande! Så dumt av TK att skriva på av det dära avtalet i slutet utan att kolla med hans advokat innan! Nu kommer det säkert bli en massa problem!

TRUE BLOOD S06E09

DATE: 2013-08-12 | TIME: 16:00:00 | CATEGORY: TRUE BLOOD | COMMENTS (1)

Okej.. Let's see.. Såg så otroligt fult ut att Sookie bet sig själv för att ge Warlow hennes blod så han skulle må bättre eller vad man ska säga. Som om att hon leker att hon är vampyr? Tyckte det var onödigt och överdrivet. Tycker även att Alcide ser lite rolig ut med sin nya frisyr. Fint sätt at Eric och Bill att döda han som jobbade i "Vamp Camp" som de kallade det. Jävligt korkat av den där killen att berätta för Eric att han legat med Pam. Han sa det väl för att han visste att Eric skulle bli förbannad, och hoppades antagligen på att Eric skulle döda honom. Gillade Jason's reaktion! Och vart tog Eric vägen sen?
 
Jag gillade tillbaka blickarna vi fick se mellan Andy, Sam och Terry. "Every life matters" - Liten fin mening där tyckte jag. Det var även en fin begravning.

SERIER JAG HAR LAGT UNDAN FÖR TILLFÄLLET

DATE: 2013-08-12 | TIME: 13:49:00 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (1)

Då jag kollar på så mycket serier så blir det så att jag inte riktigt hinner med att se alla direkt när nya avsnitt kommer ut. Då blir det så att jag måste lägga de serier jag inte prioriterar, åt sidan. Egentligen borde jag inte göra såhär för det blir så jobbigt när jag väl måste se ikapp dem alla. Det är inte alltid jag har tid eller lust för just någon av de här serierna liksom. Men här är i alla fall de serier jag har lagt undan just nu. Listan kommer säkert fyllas på när alla andra serier drar igång igen, men det tar vi då.
 
CROSSING LINES - THE BRIDGE - KING & MAXWELL

Crossing Lines / har just nu 5 avsnitt att se.
The Bridge / har just nu 2 avsnitt att se.
King & Maxwell / har just nu 6 avsnitt att se.
 
MISTRESSES - DEFIANCE - RAY DONOVAN

Mistresses / har just nu 5 avsnitt att se.
Defiance / har just nu 2 avsnitt att se.
Ray Donovan / har just nu 6 avsnitt att se.

COVERT AFFAIRS S04E04

DATE: 2013-08-12 | TIME: 10:34:00 | CATEGORY: COVERT AFFAIRS | COMMENTS (0)

Äntligen har i alla fall Auggie berättat sanningen för Annie om vad han gjorde för Arthur och hans son för flera år sen. Spännande att han som Annie och Auggie träffade i Colombia ska bli deras nya "Joan"! Och Auggie och Annie är söta tillsammans. Men har glömt att kolla vad som hände med Annie's ex från första säsongen. Ska försöka komma ihåg att göra det sen.

FILM: NOW YOU SEE ME

DATE: 2013-08-11 | TIME: 21:45:00 | CATEGORY: FILM | COMMENTS (1)

Handling; Den stora magigruppen The Four Horsemen, ledd av den karismatiske Michael Atlas, utför ett par högteknologiska magishower. De förbluffar publiken genom att först utföra ett bankrån på en annan kontinent och för att sedan ge publiken alla pengarna. FBI-agenten Dylan Hobbs är fast besluten att sätta fast magikerna, men att stoppa dem visar sig vara svårare än väntat. Dylan tvingas att arbeta tillsammans Interpolagenten Alma Vargas, som han hyser stor misstro till. I desperation vänder han sig till den berömde magikern Thaddeus Bradley, som hävdar att bankrånet utfördes med hjälp av maskerade personer och videotricks. Dylan och Alma är dock överens om är att magikerna måste ha en extern kontaktperson, och att hitta honom eller henne är nyckeln till att stoppa magikergängets brottsvåg. (sf.se)
 
Skådespelare; Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Dace Franco, Woody Harrelson, Michael Caine, Morgan Freeeman m.m.
Genre: Kriminal/Thriller
IMDB Betyg: 7,4
År: 2013 
 
Jag gillade den! Hade sett framemot den, vilket jag inte borde göra egentligen då jag brukar kunna bli rätt besviken. Men det blev jag inte med den här filmen! Den var lite annorlunda än vad jag trodde att den skulle vara men hade inga problem med det. Det var coola effekter, de gjorde coola tricks, det var bra skådespelare. Den hade action, humor. En riktigt bra film enligt mig! Men jag hade dock velat få veta mer om deras bakgrunder, mer om Daniel och Henley's relation till exempel.

SUITS S03E04

DATE: 2013-08-11 | TIME: 18:35:00 | CATEGORY: SUITS | COMMENTS (0)

Att se Harvey jogga och att sen se Louis jogga, hahah, vilken skillnad. Lite kul. Att Donna och Rachel "tävlade" lite där i köket om vem Stephen tyckte vad snyggast var roligt. Rachel är ju med Mike och Donna hör ju ihop med Harvey. Så enkelt är det. Rachel är inte min favoritperson, men det var rätt fint när de sa att de älskar varandra! Stör mig mer och mer på Jessica. Och Donna borde strunta i Stephen. Mike och Katrina's scener var roliga.
 
 

SAVING HOPE S02E07

DATE: 2013-08-11 | TIME: 15:48:00 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (1)

Börjar gilla Luke mer och mer! Tycker han är rolig och tycker synd om honom när Alex och Charlie hackar på honom. Tycker de borde sluta och ge honom en chans.
 
Så typiskt att all ström kom tillbaka precis när Maggie's patient (säger man det på svenska också?) dog någon minut innan bara. Tyckte det var dåligt, för killen som dog var rolig och snäll.
 
Att Dawn kysste Charlie.. BACK OFF. Jag gillar inte Dawn. Men jag shippar inte heller Alex med Charlie. Jag shippar Alex med Joel men nu är det ju så att han kommer lämna serien, antar jag, då han ska gå över till nya serien Originals som har premiär i oktober. Så får väl se hur det blir med allt det där.

CONTINUUM S02E10

DATE: 2013-08-11 | TIME: 12:02:00 | CATEGORY: CONTINUUM | COMMENTS (1)

Bra avsnitt men ibland tycker jag att det är otroligt korkat av Kiera att inte tänka 100% innan hon gör något. Som när hon bara gick med tjejen som jobbar med Julian (som Kiera inte visste). Alltså man tycker ju att hon borde tänka lite mer på det hon gör.
 
Lite fail av Garza att lyckas rymma från polisstationen men direkt när hon kommer ut så blir hon tagen av någon annan. Tycker även att Alec's flickvän, Emily, borde berätta sanningen istället för att fortsätta ljuga för honom. För när han väl får veta sanningen så kommer han nog bli helt förstörd.

RIZZOLI & ISLES S04E07

DATE: 2013-08-10 | TIME: 20:06:00 | CATEGORY: RIZZOLI & ISLES | COMMENTS (1)

Bra avsnitt som vanligt! Var kul att Jane gnällde så och att det blev värsta grejen med alla. Kommer det hända något mellan Jane och Martinez tro? Schysst tjejgäng som gjorde allt det där för varandra. Frost och hon cafétjejen? Nej tack. Hon var taskig mot Jane = a big no no. Så kul när Jane's mamma störde dem två under deras lilla "möte" på polis cafét. Haha.
 
Lite kul; Han som spelar Martinez, Amuary Nolasco, spelade Fernando Sucre i Prison Break. Casey, Jane's kille, Chris Vance, spelade James Whistler i Prison Break.

GRACELAND S01E08

DATE: 2013-08-10 | TIME: 16:53:00 | CATEGORY: GRACELAND | COMMENTS (2)

Graceland har en av de få intron jag gillar. De flesta är så långa och uttjatade men Gracelands är kort och bra!
 
Jag shippar ju Mike med Paige, även fast inget har hänt mellan dem, än. Vill verkligen att något ska hända. Sen vill jag se Johnny med Charlie.

Det var fel av Mike att ta med hans flickvän till huset, när han vet att det är förbjudet. Men har aldrig gillat flickvännen så det var väl bra ändå att hon upptäckte att de har pistoler.
 
Briggs blir jag bara mer och mer irriterad på. Rätt åt honom att få sina revben brutna av Mike där.

ROOKIE BLUE S04E08

DATE: 2013-08-10 | TIME: 13:57:00 | CATEGORY: ROOKIE BLUE | COMMENTS (1)

Tyckte det var riktigt kul att Dov hjälpte Oliver fixa en dejt till bröllopet. Och att Dov fixade hjälp från en av deras offer från buss-gisslan-olyckan för att skaffa en kostym till Oliver. Oliver och Dov är ett bra team! Men saknar ändå Chris lite. Tycker han borde komma tillbaka. Dov's vittne som hjälpte till med kostymen där var rolig.
 
Att Gail är så negativ hela tiden tycker jag är sjukt kul, men ibland kan det bli överdrivet även fast jag gillar det. Så kyssen med hon tjejen i garderoben? Undra om Gail kommer göra något åt det? Gail som lesbisk? Spännande!
 
När Andy sjöng i bilen.. HAHA. Men gillar inte att det är en massa scener med Nick och Andy. Vill inte ha de med varandra alls! Nick hör ihop med Gail! Bra idé av Nick att ringa Dov och be honom dra upp sin telefon så de kunde lyssna på bröllopet.

TWISTED S01E09

DATE: 2013-08-09 | TIME: 09:07:00 | CATEGORY: TWISTED | COMMENTS (0)

Bra avsnitt! En sak jag gillade ganska mycket var att Jo's pappa, Kyle, samarbetade med Danny. Det trodde jag aldrig skulle ske! Så himla roligt när de skulle kolla Karen's dator.. Och hittade de där bilderna på rektorn! Stackars Danny! Men det var sjukt kul!
 
Jag gillar att tjejerna börjar komma varandra närmare, även om Lacey inte alltid är en karaktär som jag gillar. Undra fall de båda kommer jobba tillsammans för att försöka få Danny att berätta vad han vet, för han ljuger ju hela tiden för dom. Är förvånad att de inte har tröttnat på hans stil tidigare än nu faktiskt. Jag skulle ha tröttnat för länge sen om jag vore dom.  
 
Bästa repliken i avsnittet:
"Mitch. He was mitching - kissing Mitch. On his mouth. With his mouth." - Jo till Lacey. Tyckte det var kul!
 
Nu är det 3 avsnitt till innan det är uppehåll, så hoppas de bygger upp till en bra midseason finale!

NY SERIE: LOW WINTER SUN

DATE: 2013-08-08 | TIME: 20:30:00 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (0)

"Murder, deception, revenge and corruption that starts with the murder of a cop by fellow Detroit detective, Frank Agnew." - IMDB
 
Skådespelare: Mark Strong, Lennie James, James Ransone, James Harvey Ward, Heather Fairbanks, Sprague Grayden m.m.
Premiär: Söndag 11 Augusti (USA)
Kanal: AMC
Genre: Kriminal/Drama
 
Premiären är nu på söndag, i USA, alltså måndag för oss. Är ganska nyfiken på den här serien. Vet inte så jätte mycket om den, men vill kolla in den ändå!

SONS OF ANARCHY SEASON 6 PROMO #3

DATE: 2013-08-08 | TIME: 17:24:00 | CATEGORY: SONS OF ANARCHY | COMMENTS (1)

ÄNTLIGEN! Känner på mig att den här säsongen kommer bli grymt bra! Gud vad jag längtar!

THE FOSTERS S01E10

DATE: 2013-08-08 | TIME: 14:45:00 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (2)

Så Stef ville gå till polisen och berätta för dom vad som hände i Ana's men Mike sa till henne att inte göra det, för om de får reda på att Stef ljög för att skydda honom så kommer hon bli av med jobbet, och det vill inte Mike. Så det var väl rätt bra. Men tycker ändå att det är fel att ljuga om det.
 
Lena's pappa! Sjunde Himlen var det enda jag kunde tänka på när jag såg honom i avsnittet. Stef's föräldrar var roliga. Bra av Callie att säga sanningen i rätten mot Liam. Var det bara jag eller var skådespelaren som spelade Liam utbytt från förut? Tyckte det såg ut som det.
 
Kul att de ville att Callie och Jude skulle stanna kvar hos dom, förväntade mig visserligen att de skulle göra det någongång i serien men ändå. Och apropå Callie. Love is in the air between Callie och Brandon! Jude såg dom och vart förbannad. Vilket är jag tycker han hade all rätt att bli. Om någon upptäcker vad Callie och Brandon håller på med (för de lär ju fortsätta) så kommer ju det bli en massa problem för Callie och Jude. Det var väldigt korkat av Callie att dra med Wyatt bara sådär. Hon gör det bara värre för sig själv.
 
Att Lexi's föräldrar säger att de inte planerar att komma tillbaka till USA... Wow. Dålig stil att inte berätta för Lexi eftersom det ändå gäller hennes liv. Om de verkligen stannar så tror jag att Lexi på något sätt kommer komma tillbaka till gänget igen.
 
Det här avsnittet var det sista vi fick se på ett bra tag. The Fosters går nu på uppehåll och är tillbaka i Januari.

PRETTY LITTLE LIARS S04E09

DATE: 2013-08-08 | TIME: 11:30:00 | CATEGORY: PRETTY LITTLE LIARS | COMMENTS (0)

Då jag aldrig har varit ett fan av Aria och Ezra, så har jag börjat hoppas på Aria och Jake. Tycker de är lite fina tillsammans. Men tyckte helt ärligt att hon var fånig när han kom in till festen där med blondinen och lekte att hon inte var svartsjuk. Sen att hon gav honom attityd när de väl pratade på festen tyckte jag var fel, men det kanske bara är vad jag tycker.
 
Hanna - Var det bara jag eller var det inte lite konstigt att hon bara satt där på bänken och pratade högt i telefon med sin pappa om pengarna för att hennes mamma skulle ut från häktet/fängelset? Det var så fult, att hon planerade att sitta där utanför, så han skulle höra exakt allt och sen se och höra hennes reaktion, för att sedan ge pengarna som behövdes för Hanna's mamma. Är iallafall glad att hon är är tillbaka.
 
Emily - Jag skulle också ha blivit sur på Paige om jag var henne. Så fult när hon kom in på överraskningsfesten och börjar de nästan tjaffsa, så hoppar alla fram och överraskar henne. Kul överraskning liksom. Tror inte riktigt att hon var på humör. Sen tror jag även att Paige har något riktigt lurt på gång. Jag brukar misstänka alla och Paige definitivt en av dom.
 
Spencer - Vart var hon när Jenna blev slagen i bakhuvudet och hamnade i sjön? Misstänker antingen Spencer eller Paige. Eller ja, Cece som Shana sa.
 
Jenna kommer säkert inte minnas något, men ska bli intressant att se vad som kommer hända när Jenna vaknar. Om vi får veta varför hon är så rädd för Cece. Och varför såg Mona så otroligt lycklig ut att vara tillbaka på Radley?

THE FOSTERS S01E09

DATE: 2013-08-07 | TIME: 16:00:00 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (0)

Det var kul att se hur Stef och Lena träffades. Har alltid varit lite nyfiken på det. Var intressant att se hur Stef och Mike skiljdes åt, hur hon berättade för honom att hon var gay. "You had me at "lesbian" " - Haha
 
Mike kommer nog ha det jobbigt en bra tid från och med nu, med tanke på drickandet och hur han och Stef skötte kollen i huset som slutade med att Stef blev skjuten av Ana's pojkvän. Sen är ju inte Mike världens smartaste. När han vet att polisen håller extra koll på honom så häller han i sprit i sin kaffe ändå? Och orka att poliserna som utreder Mike nästan såg nöjda ut efter vad Stef berättade vad hon kom ihåg. Och vaddå? Ska Stef ljuga för att skydda Mike om vad som hände? Ska bli intressant!
 
Jag vet inte vad jag ska tycka om Callie och Brandon tillsammans. Det kan ju skapa massa problem för Callie och Jude om det blir något och sen om någon upptäcker det. Men gillar verkligen inte Talya. Jag är fram och tillbaka när det gäller Wyatt.

UNDER THE DOME S01E07

DATE: 2013-08-07 | TIME: 12:00:00 | CATEGORY: UNDER THE DOME | COMMENTS (0)

ÄNTLIGEN säger jag till Big Jim! Visst, måste vara svårt för honom att kicka ut sin egen son, men Junior är ju skadad och förtjänar allt skit han får av sin pappa. Jag har inte gillat Big Jim tidigare men tyckte synd om honom när han pratade om Rose där med Angie. Jag kan ju inte riktigt förstå varför Angie valde att stanna där över natten? Korkad brud det där. Och VARFÖR låter Big Jim Junior fortsätta vara polis?! Visst, kan förstå att de behöver hjälp, men.. Junior borde absolut inte gå runt med ett vapen i handen!
 
Jag tycker Joe's kompis, som jag inte vet/minns namnet på, är lite rolig. Och ehh.. What? Ett svart.. Ägg? Lite kul när Norrie pratade med mini-domen, så Joe sa något i stil med; "Den kanske inte tycker om att du skriker på den" osv. Tyckte det var lite kul! En dome i domen.. Herregud.

INFORMATION

DATE: 2013-08-07 | TIME: 11:15:00 | CATEGORY: ÖVRIGT | COMMENTS (0)

Jag håller på och ändrar i designen fram och tillbaka. Försöker lära mig koder osv så det kommer se lite konstigt ut. Vill göra ändringar i designen men det är lite svårt om man inte kan allt riktigt, så jag lär mig sakta men säkert hur koder och sånt fungerar. Tänkte att det kunde vara bra för er att veta :)
 

TEEN WOLF S03E10

DATE: 2013-08-06 | TIME: 23:00:00 | CATEGORY: TEEN WOLF | COMMENTS (0)

Mycket bra avsnitt den här veckan! Det var roligt och spännande. Stiles och Derek är mina favoritkaraktärer, har alltid varit och kommer alltid att vara. Har börjat gilla Peter Hale också, Derek's farbror (?) tror jag att han är? Minneslucka just nu. Gillade inte honom förut men de senaste avsnittena så har jag börjat göra det!
 
När Stiles grät i början.. Åh mitt hjärta dog lite. Stackars Stiles. <3.  Sen när Stiles slog baseballträt mot Alphan/Tvillingarna där! Skrattade! Var även kul när Isaac sa något om att läraren var snygg, och deras blickar mot honom. Så kul!
 
Är det bara jag som tycker att Stiles skulle passa bra ihop med Cora?! Har tänkt på det flera gånger förut, och ännu mer efter dagens avsnitt. När han räddade henne genom att göra mun-mot-mun-metoden och sa sen "You know, the next time I put my lips to your mouth, you better be awake" till henne. Mitt shippande hjärta bultade lite extra!
 
DEREK! Lilla gubben! Taskigt av både Scott och Stiles att bara springa förbi och låta Derek ligga där på golvet i hissen, haha. Som tur är så lever ju Stiles pappa som nu inte är själv. Scotts mamma är också kidnappad nu. Så de har iallafall varandra, haha. Tänk om det skulle bli något mellan dom två?
 
INGEN LYDIA I AVSNITTET. Skönt om ni frågar mig. Tål inte henne. Det har jag aldrig gjort heller. Sen har jag lagt märke till att vi får se mindre och mindre av Allison? Eller är det bara jag som tycker det?

TILLFÄLLIG HEADER

DATE: 2013-08-06 | TIME: 18:27:00 | CATEGORY: ÖVRIGT | COMMENTS (1)

Har hållt på att ändra lite i designen en stund, så det får se ut så som det ser ut nu tills jag vet hur man "fyller ut" en header så den är kant-i-kant med resten av bloggen. Försökte få det att funka hur många gånger som helst men gav upp.

ARROW SEASON 2 PROMO

DATE: 2013-08-06 | TIME: 16:45:00 | CATEGORY: ARROW | COMMENTS (0)

LÄNGTAR! Tycker det är kul att Summer Glau ska vara med! Gillar henne som skådespelare så det ser jag fram emot! Jag hoppas även på lite action mellan Felicity och Oliver, de är så fina tillsammans! Och vill se mer av Roy!

Premiären för säsong 2 av Arrow är onsdag den 9 Oktober i USA, alltså dagen efter, torsdag den 10 Oktober för oss.

FILM: THE HEAT

DATE: 2013-08-06 | TIME: 13:30:00 | CATEGORY: FILM | COMMENTS (6)

Handling: Den ambitiösa FBI-agenten Sarah Ashburn skulle få sitt efterlängtade karriärslyft om hon bara klarade av att samarbeta. Med ett löfte om befordran åker hon till Boston för att leta upp och fånga en maffiaboss. Hennes dröm ser ut att bli lite mer avlägsen när hon tvingas att jobba ihop med Shannon Mullen, den polis som fångat bossens närmaste man. Sarah gör alltid allt strikt efter regelboken. Shannon, ja hon är lite mer för att ... improvisera. (sf.se)
 
Skådespelare: Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Demian Bichir m.m
Genre: Action/Komedi
IMDB Betyg: 7,1
År: 2013
 
Sandra Bullock är en av mina favorit skådespelare, tycker hon är en sån grym skådis. Hade bara hört en massa bra saker om den här filmen innan jag såg den så förväntade mig att den skulle vara skit bra. Och det tyckte jag! Tyckte verkligen om den! Så denna film är en jag rekommenderar!

NY SERIE: STAR-CROSSED

DATE: 2013-08-06 | TIME: 09:00:00 | CATEGORY: STAR-CROSSED | COMMENTS (1)

"About an epic romance between a human girl and an alien boy when he and eight others of his kind are integrated into a suburban high school 10 years after they landed on Earth and were consigned to an internment camp." - IMDB
 
Skådespelare: Matt Lanter, Aimee Teegarden, Grey Damon, Natalie Hall m.m
Premiär: -
Kanal: CW
Genre: Romantik/Sci-Fi
 
Detta är en av de nya serierna som jag ser fram emot. Kommer gå på kanalen CW som även har bland annat The Vampire Diaries, Supernatural, Arrow, Nikita och kommande The Originals, The 100, The Tomorrow People, Reign.

HIT THE FLOOR S01E10

DATE: 2013-08-05 | TIME: 20:05:00 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (1)

En rätt töntig serie, men jag gillar den ändå. Jag har aldrig gillat Jelena, tycker hon är jobbig, bitchig och bara bläh. Tyckte inte ens lite synd om henne när Terrence dumpade henne. Tycker så synd om Terrence! Jelena sabbade liksom hans chans att kunna dra till det andra laget för att satsa där istället, bara för att hon ville stanna kvar och hon ville inte att han skulle lämna henne.
 
Äntligen lite action mellan Ahsha och Derek! Har hållt på dom sen serien började. Aldrig gillat German, tycker han är tråkig. Kommer bli spännnade att se ifall Olivia kommer få tillbaka sitt jobb, tycker hon är cool. Att Sloane vill ta ner Oscar verkar lite överdrivet, tror inte lilla hon kan göra så mycket. Olivia? Hon skulle nog lätt kunna göra det som Sloane planerar.

TRUE BLOOD S06E08

DATE: 2013-08-05 | TIME: 19:10:00 | CATEGORY: TRUE BLOOD | COMMENTS (1)

Ibland kan jag tycka att True Blood har för många karaktärer, att man får se för lite av vissa men för mycket av andra. Tycker att allt svärande är överdrivet ibland också. Iallfall. jag förstod inte varför Eric gjorde så att de två killarna glömde allt när han vet att hon bruden (minns inte namnet) ändå vet exakt allt? Fattade inte den delen.
 
Rätt kul att Sam kunde känna att hon tjejen var gravid med hans barn genom att lukta på henne, haha.  Känns som att vi kan få tillbaka gamla Alcide igen! ÄNTLIGEN! Har tröttnat totalt på storyn med Emma och att han hade henne i sin flock! 

SONS OF ANARCHY SEASON 6 PROMO #2

DATE: 2013-08-05 | TIME: 16:30:00 | CATEGORY: SONS OF ANARCHY | COMMENTS (0)

Den här är inte heller avslöjande alls. Jag brukar inte kolla på mer än en promo / säsong, men eftersom det inte finns en "riktig" promo ute än så gör jag det nu. Sitter och väntar på den riktiga promon nämligen. Men tycker att de här små som de brukar släppa är rätt så coola!

COVERT AFFAIRS S04E03

DATE: 2013-08-05 | TIME: 14:30:00 | CATEGORY: COVERT AFFAIRS | COMMENTS (0)

Bra avsnitt! Jag hoppar verkligen på att Joans barn är Arthurs, och inte Seth's barn. Vet ju inte ifall Joan låg med Seth någon gång innan han dog, men skulle inte förvåna mig om det blir en sån twist. Så kul när Joan utpressade den där kvinnan som var en av dom som skulle avgöra ifall Joan fick positionen istället för den andra killen! Annie och Auggie är så söta tillsammans också! Minns inte riktigt vad som hände med han killen som hon hade ihop det med i säsong 1? Måste kolla upp det.. Har för mig att jag shippade dom!

FILM: THE BIG WEDDING

DATE: 2013-08-05 | TIME: 11:00:00 | CATEGORY: FILM | COMMENTS (0)

Handling: En sedan länge frånskilt par låtsas att de fortfarande är gifta när deras familjer förenas inför ett bröllop. (från discshop.se)
 
Skådespelare: Robert DeNiro, Amanda Seyfried, Katherine Heigl, Diane Keaton, Ben Barnes. Susan Sarandon, Robin Williams m.m.
Genre: Komedi
IMDB betyg: 5,2
År: 2013
 
Trodde den skulle vara bättre, men helt ok att kolla på när man inte känner för att kolla på något speciellt eller inte har något att göra. Inte bästa filmen jag har sett och den var ganska överdriven men den fungerade. Synd att den inte var bättre med tanke på hur många bra och kända skådespelare som var med.

SONS OF ANARCHY SEASON 6 PROMO #1

DATE: 2013-08-05 | TIME: 07:48:00 | CATEGORY: SONS OF ANARCHY | COMMENTS (0)

Ingen avslöjande promo alls, men guuuud vad jag längtar!
 

SAVING HOPE S02E06

DATE: 2013-08-04 | TIME: 21:45:00 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (3)

Gillade det här avsnittet, även om jag inte brukar gilla fram och tillbaka saker. Det enda jag tänker på när jag ser Joel är hur de ska få honom ur serien eftersom han ska vara med i Originals. Ska bli spännande att se! Har inte så mycket att säga om avsnittet. Ett bra avsnitt helt enkelt.

NECESSARY ROUGHNESS S03E07

DATE: 2013-08-04 | TIME: 19:00:00 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (0)

Jag gillar att John Stamos (Farbror Jesse i Fullt Hus) som spelar Connor är med i serien nu, men saknar ändå Matt lite. Jag shippade aldrig Matt och Dani, har alltid shippat Nico och Dani. Tycker de är så fina tillsammans! Saknar känslan lite från de andra två säsongerna, men älskar fortfarande serien.
 
Tyckte lite synd om han som var Dani's nya assistent medans hennes vanliga är "sjuk". Han hade ju ingen koll på någonting alls. Även om han inte hade koll på något så gillar jag honom mer än hon andra assistenten. Hoppas han får stanna!
 
Och AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Nico och Dani kysstes!! LYCKAN!

VILL SE: THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES

DATE: 2013-08-04 | TIME: 18:00:00 | CATEGORY: FILM | COMMENTS (1)

The Mortal Instruments: City of Bones är en film som jag längtar otroligt mycket till. Har läst första och andra boken, tror jag har börjat på tredje också. Vill inte läsa mer än för jag kommer läsa ut resten så fort, och vill inte att det ska ta slut, haha.
 
Filmen har i alla fall premiär 23 Augusti och då sitter jag i en biograf. Någon annan som också längtar efter att se den här filmen?
 
Trailer till filmen: (får typ rysningar varje gång jag ser den här trailern)

CONTINUUM S02E09

DATE: 2013-08-04 | TIME: 17:24:00 | CATEGORY: CONTINUUM | COMMENTS (0)

Älskar den här serien. ÄNTLIGEN är nya chefen tillbaka. Har saknat honom. Gillade aldrig hon som tog över. Älskade också hur han bara klev in i "hennes" kontor. Bam - bruden borta. En sak jag inte riktigt förstår är hur och varför Alecs mamma är på Julians sida? Hur dum kan en människa vara?! Hon blev skjuten.. Hoppas hon kanske får in i sin skalle att hon ska hålla sig borta från Julian. Sen från ingenstans börjar Alec hjälpa Julian? WTF?!
 
Har velat att Carlos skulle veta att Kiera är från framtiden sen första avsnittet så blev så glad när hon berättade sanningen för honom för några avsnitt sen!
 

RIZZOLI & ISLES S04E06

DATE: 2013-08-04 | TIME: 14:30:00 | CATEGORY: RIZZOLI & ISLES | COMMENTS (1)

Fan vad jag älskar den här serien! Avsnittet var grymt, som vanligt. Tyckte synd om Jane som blev lurad sådär, även om det var rätt kul. Det är en av sakerna jag gillar med denna serie..  Mycket roligt bland all allvarlighet!
 
Om ni inte har sett denna serie - så gör det!
 

TWISTED S01E08

DATE: 2013-08-04 | TIME: 13:13:00 | CATEGORY: TWISTED | COMMENTS (0)

Jag är lite kluven. Jag vill ha Jo med både Danny och Rico. Rico är ju så söt och så kär i Jo. Men på något sätt vill jag ha henne med Danny. Det var så kul att se Rico bli avundsjuk när Jo gick upp till Tyler för att ändra sig med middagsplanerna. Sen när de var på dejten så gillade jag dom tillsammans. Och jag tyckte han verkade ärlig när han sa att han inte hade något med pranket att göra, även om han verkar lite misstänkt. Tycker det är fegt av människorna att göra pranks på honom, följa efter honom osv. Fan, ge upp liksom. Förväntade mig absolut inte att Karen skulle säga till Jo's pappa att det var hon som mördade Regina! Tror inte direkt att det var hon, tror bara hon försöker skydda sin son och hjälpa honom så han ska slippa bli ett offer när alla håller på. Väldigt bra avsnitt!

SUITS S03E03

DATE: 2013-08-04 | TIME: 12:39:00 | CATEGORY: SUITS | COMMENTS (0)

Alltid bra avsnitt tycker jag! Så kul att Harvey och Mike jobbar tillsammans igen - mycket bra. Kul att se Max Beesley igen, som spelade han killen från London kontoret. Men gillar inte att han flörtar med Donna. Donna hör ihop med Harvey.  Stör mig mer och mer på Jessica.. Tycker hon är jobbig.

ROOKIE BLUE S04E07

DATE: 2013-08-04 | TIME: 11:37:00 | CATEGORY: ROOKIE BLUE | COMMENTS (0)

Bra avsnitt, som vanligt. Gillar absolute inte Marlo. Tycker hon är jobbig. Och det är inte bara för att hon är tillsammans med Sam, som egentligen hör ihop med Andy. Har aldrig gillat Marlo bara. Och varför fick jag en känsla av att det kommer hända något mellan Gail och hon bruden som var på brottsplatsen?
 

PRETTY LITTLE LIARS S04E08

DATE: 2013-08-04 | TIME: 11:30:00 | CATEGORY: PRETTY LITTLE LIARS | COMMENTS (0)

Tyckte det var lite kul att Hanna behövde hjälp av Mona för att lära sig hur hon skulle ljuga för polisen. Gillar hur man fick se hur Hannas story skulle ha varit, hur man fick se henne skjuta Wilden. Trodde faktiskt att Emilys mamma skulle ligga på sjukhus. Och vem är den nya killen som jobbar med Spencers mamma? Blev faktiskt förvånad i slutet där när Mona gick till polisen!
 

DESIGNEN

DATE: 2013-08-04 | TIME: 10:08:00 | CATEGORY: ÖVRIGT | COMMENTS (0)

Yes, som ni läste så försöker jag ändra min design lite. Är inget proffs men kan vissa saker. Nu vet ni i alla fall.
 

PROJEKT "SE OM FRÅN BÖRJAN": PRISON BREAK

DATE: 2013-08-04 | TIME: 09:49:00 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (1)

Just nu håller jag på och kollar om Prison Break från början. Började på säsong 3 i fredagskväll kväll och är snart klar med den säsongen. Sån jävla grym serie. Säsong 1 är ju självklart bäst men jag gillar resten av serien också!
 
Minns att jag såg säsong 1 med min pappa och lillebror, sen började jag kolla på säsong 2 på TVn när det gick här. Någongång efter det så slutade jag kolla, minns inte exakt när men jag har märkt nu under säsong 2 och 3 att det var vissa avsnitt jag inte hade sett. Säsong 4 minns jag inte om jag har sett något från eller inte, så ska bli spännande. Rätt kul med alla gäst skådespelare också. Känner igen massa från andra serier.

I'M BACK

DATE: 2013-08-03 | TIME: 11:17:00 | CATEGORY: ÖVRIGT | COMMENTS (1)

Tänkte att jag skulle ge den här blogg grejen en ny chans.. Men lovar ingenting!

RSS 2.0