MIN LILLASYSTER VILL ÄNTLIGEN SE THE VAMPIRE DIARIES

DATE: 2012-10-18 | TIME: 18:43:00 | CATEGORY: THE VAMPIRE DIARIES | COMMENTS (5)

Jag har fått min lillebror att fastna för TVD. Jag har fått min bästa vän att fastna för TVD. Jag har fått andra personer att fastna för TVD. Jag har fått tjata på min lillasyster ända sen säsong 1 var igång. Hon har alltid sagt nej. MEN! I helgen sa hon äntligen till mig att hon var nyfiken på det efter att ha sett en massa bilder från serien. Förstår ni hur lycklig jag är?! Så i helgen ska hon få låna mina DVD-boxar som jag har hemma. Jag köper nämligen film också. Så säsong 1, säsong 2 och säsong 3 ska hon få kolla på och sen ska hon kolla varje fredag! Jag är en stolt storasyster! TUMMEN UPP FÖR MIN LILLASYSTER! Ska bli kul att se om hon kommer bli ett Stelena eller Delena fan eller om hon ens kommer att bry sig om det, och fastna för någon annan istället. Åååh jag är så glad!

REVOLUTION S01E05

DATE: 2012-10-17 | TIME: 21:40:00 | CATEGORY: REVOLUTION | COMMENTS (1)

(ni får låna mina bilder om ni vill, om ni ger mig cred, för det tar väldigt lång tid att fixa hela bildgrejjen)
 
Revolution s01e05 - Soul Train.
 
Jag tycker inte om scenerna med brorsan.. Tycker brorsan verkar så tråkig och ointressant! Är det bara jag som tycker så? Jag ÄLSKAR dock Miles. Billy Burke! Jag gillar att Charlie och Miles kommer varandra närmare, lär känna varandra bättre osv. Fint att de hade en liten mini bregravning för Maggie! Fint fint! Ibland kan jag tycka att Charlie är riktigt korkad. Jag känner mig lite taskig, men jag tycker inte om Danny. Jag tycker bara att han är irriterande. Får hoppas att jag gillar honom mer på något sätt längre fram i serien.. I don't know. Jag har haft en känsla sen jag såg "Nate" i serien.. Att han var Nevilles son! Så det överraskade mig faktiskt inte. Men det var intressant att se hans liv innan och när all el försvann. Hans fru! OMG! Hon var med i en av mina favoritserier (Tredje Skiftet/Third Watch). Kunde inte sluta tänka på det! Har tänkt på Tredje Skiftet sen förra veckan då Chicago Fire började.. Anyways, nu ska jag skriva om Revolution. Inte om en annan serie... Sorry! Nate heter alltså Jason. Good to know. Slutet överraskade mig väldigt mycket! Det finns 12 såna dära halsband!! 12!!!

REVENGE S02E03

DATE: 2012-10-17 | TIME: 12:38:00 | CATEGORY: REVENGE | COMMENTS (1)

Revenge s02e03 - Confidence.
 
Let's see... Ser nu på min bild att den nya killen, Aiden, är med på nästan varje liten bild.. Haha! Anyways..  Vi fick lite mer information om Emilys mamma. Jag undrar hur långt bort det där hotellet ligger? Och tycker att det var taskigt av Aiden att inte säga till Emily om att han hittade en nyckel i Mr. Vithårig (han har ett namn men han är Mr. Vithårig för mig) ficka.. Han är skum, and I don't like it. De var ett par för några år sen, visst, de var söta tillsammans, but I still want Emily and Jack to be together! En sak jag inte gillar med Jack just nu är hur han försöker kontrollera Amanda och hennes "relation" med Charlotte. Ofta han tror att hon ska strunta i sin halv syster? Pfft! Yeah right. Declan.. I don't care. Tycker att han och hans skit är så ointressant. Någon som håller med? Jag tycker så synd om Nolan. Han är liksom så bra, bäst. Och så får han spö från ingenstans av dumma Aiden. NOT OK. Jag gillar verkligen Emily och Nolans vänskap. När han sa att tack nog för honom från henne vore om hon hittar sin mamma. Ååååh! Nolan <3. Victoria did it again! Hon är smart hon. Undrar ifall om någon kommer försöka ge sig på någon av de hon drog upp på scenen framför alla kameror? Har en känsla att något kommer hända med någon av dom. Intressant samtal Conrad fick.. Trodde först att det var Emilys mamma som ringde? Vet inte varför, haha!

NIKITA SEASON 3 PROMO

DATE: 2012-10-15 | TIME: 19:45:00 | CATEGORY: NIKITA | COMMENTS (1)

ÄNTLIGEN! Jag är ett stort fan av Nikita! Mega stort! Jag har saknat den här serie, såå mycket!! Gaah kan det bli lördag typ.. NU?

THE MOB DOCTOR

DATE: 2012-10-15 | TIME: 16:55:00 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (3)

The Mob Doctor.
 
Med i serien; Jordana Spiro, William Forsythe, Floriana Lima, Zach Gilford, Željko Ivanek, James Carpinello, Jesse Lee Soffer, Wendy Makkena m.m
 
Jag vill att Grace ska vara tillsammans med Franco, inte med nördiga doktorn Brett (jag gillar inte skådespelaren). Constantine är en bad-ass maffia boss men jag gillar honom! Han är cool. Grace har en lillebror som är väldigt korkad. Hon jobbar för Constantine på grund av brorsan men ändå så väljer brorsan att också börja jobba för Constantine..
 
Jag hoppas att den här serien får fler avsnitt och säsonger! Men jag har en känsla av att det inte kommer hända. Det är typiskt min otur ibland. Fastnar för serier som sen läggs ner. Men jag håller tummarna! Är det någon annan här som kollar på The Mob Docor? I love it!

Här har ni en promo till serien iallafall. En ganska lång promo, lite varning bara;

REVOLUTION

DATE: 2012-10-15 | TIME: 13:35:00 | CATEGORY: REVOLUTION | COMMENTS (1)

Jag orkar inte skriva om de fyra första avsnitten, hehe. Men jag kan säga att jag verkligen tycker om den här serien! Kommer ihåg när jag var runt på YouTube och letade efter promos till kommande/nya serier (hehe no lifer här liksom), och så såg jag en promo till den här serien! Fastade! Var jätte taggad. Och jag är fast. Och jag är taggad på den här serien! Tycker själva handlingen är sjukt cool! Älskar Billy Burke i den här serien också! Har bara sett honom i Twilight-filmerna (vad jag vet iallafall) och där får man ju inte se honom så mycket, men de få stunderna man får se honom i Twilight-filmerna så älskar jag Cheif Charlie Swan! Billy Burke <3.
 
Jag kommer att börja skriva om varje avsnitt från och med nästa avsnitt! Ville bara säga att jag ÄLSKAR Revolution. Ugh, jag kollar på för många serier, haha! Någon annan här som kollar på Revolution?
 

REVENGE S02E02

DATE: 2012-10-14 | TIME: 19:47:00 | CATEGORY: REVENGE | COMMENTS (0)

Revenge s02e02 - Resurrection.
 
En sak jag alltid har gillat med Revenge är att man alltid får tillbaka-blickar från när Emily (the real Amanda) var yngre. I really love it! Daniel och Ashley.. Not OK. Jag tycker inte om någon av dom. Usch! De kanske är ett perfect match.. Tycker ändå inte om dom. Gillade att Emily ringde till Daniel när han var med Ashley, så sa han att det var ett viktigt samtal och att han var tvungen att svara! Langa dissen till Ashley! Go go! Jag älskar verkligen Emily och alla hennes invecklade planer! Men hon hade ju inte förväntat sig att Victoria skulle ringa Conrad och tvinga honom att slå henne (WTF??), och sen skylla det på den dära mannen med vitt hår! What? Victoria är också ganska smart! Och det där mellan Jack och Amanda (the real Emily).. Damn. Jag hade verkligen hoppats på att barnet INTE var Jacks! Taskigt av Emily att ljuga för Amanda om att det inte var Jacks barn. Emily brukar vara så smart, men inte mot slutet där när hon litade på Mr. Vithårig! Tur att stalkern fanns där för att skjuta honom! Älskar Nolan btw! Daniel och Charlotte är väldigt korkade som alltid litar 100% på sina föräldrar.. Borde de inte ha fattat att både Victoria och Conrad är skumma, dumma i huvet osv? Ajja, längtar tills nästa avsnitt!

ARROW S01E01

DATE: 2012-10-14 | TIME: 19:00:00 | CATEGORY: ARROW | COMMENTS (3)

 Arrow s01e01 - Pilot
 
När Oliver Queen är ute på havet med sin pappa, nån snubbe och hans flickväns syrra (han var en otrogen jävel) så kommer värsta stormen och välter båten. Syrran försvinner ner i havets botten (...) och de andra lyckas hoppa in i en plastbåt, en såndär uppblåsbar båt. Efter ett tag börjar pappan säga till Oliver att allt inte är som han tror i staden där de bor. Pappan skjuter den andra snubben innan skjuter sig själv, framför Oliver. Taskigt, yes. 5 år senare hittas Oliver på en ö mitt ute i ingenstans så av två seglare (typ). Han får återvända hem till sin mamma, syster och sina vänner. De alla har trott att han har varit död i alla dessa år.
 
Det är någonting skumt med mammans nya boyfriend, well scratch that, the new husband, Walter. Don't like him. At all. Han är skum. En skum liten filur. Han syster, Thea, trodde aldrig att han var död. Fin liten återförening dom fick, tyckte jag. Mitt från ingenstans blir Oliver och hans bästa vän, Tommy, kidnappade och förs till.. Något lager någonstans. De vill veta vad och hur mycket hans pappa berättade för Oliver innan han dog. Hmm. Oliver lyckas komma ut ur handfängelset som de hade satt fast på honom. Han lyckas ta hand om de som höll fast honom och Tommy (som låg "medveteslös"). Senare så sitter de med Olivers mamma, Walter och polisen hemma hos dom och Oliver ljuger och säger att det var en kille i grön hoodie -tröja som bara kom och bankade ner dom! En blick från Oliver till Tommy, och baam Tommy höll med. För Tommy var ju trots allt medveteslös.. ? Tror jag inte på till 100%!
 
Sen fick vi se snygga Oliver Queen dra till ett tomt lagerhus och river upp stället, tränar kroppen (hans mage.. DAMN, jag är en tjej. Ja, jag märker sånt hehehe), tränar sina skills med pilbåge. He is very yummy! Senare på kvällen så har de en welcome-back-after-we-thought-you-were-dead-for-five-years-party. Sjukt mycket folk där! Han använde det som en cover medans han stack till en snubbe och skapade lite kaos!
 
Har någon annan kollat på första avsnittet av Arrow? Vad tyckte ni i sånafall? Kommer ni fortsätta kolla? Let me know!

CHICAGO FIRE S01E01

DATE: 2012-10-14 | TIME: 15:00:00 | CATEGORY: CHICAGO FIRE | COMMENTS (1)

Chicago Fire s01e01 - Pilot.
 
First of all. Jag älskade en serie som gick för några år sen.. Tredje Skiftet (Third Watch). Brandmän, poliser och sjukvårdare. Där var fokus på de all de 3. Men här är det fokus på brandmännen och sjukvårdarna. Den påminner ändå lite om Tredje Skiftet (tycker jag iallafall).
 
Jag hoppas verkligen att den här serien får flera säsonger! Jag gillade spänningen, de olika små sakerna vi fick veta om några av människorna. Att de skojjade runt med den nya killen. Jag har en känsla av att det här kommer kunna bli en av mina favoritserier!
 
Har ni sett första avsnittet? Vad tyckte ni?

BLOGLOVIN

DATE: 2012-10-13 | TIME: 21:44:00 | CATEGORY: ÖVRIGT | COMMENTS (3)

Jag har aldrig riktigt fattat grejjen med bloglovin. Jag har ett eget konto som jag nästan aldrig är inne på.. Men jag har hellre alla bloggadresser bland mina favoriter här på datorn! Såg nu att det står att jag har några följare! Vad kul, haha! Who are you?! Jag vill jätte gärna veta! :)
 
Men ifall ni vill följa mig så voila, jag har en länk ------ Följ min blogg med Bloglovin ------

NY SERIE: NASHVILLE

DATE: 2012-10-13 | TIME: 13:32:00 | CATEGORY: ÖVRIGA SERIER | COMMENTS (1)

Nashville s01e01 - Pilot.
 
Jag gillar den. MEN jag har typ redan glömt bort vad hälften av alla karaktärer heter, haha not good.
 
Rayna Jaymes är en legend när det gäller country musik. Hon är på gång med en ny cd, tour och allt. Hennes producenter (antar att det är dom? don't know men ni fattar) tvingar henne att köra på en gemensam tour med den populära Juliette Barnes, som hon hatar. Juliette är kaxig, lite överdriven.
 
Juliette har problem med sin mamma som ringer och tigger pengar hela tiden. Jag har en känsla att Rayna kommer sluta som en mamma-figur till Juliette. You never know liksom. Men det är iallafall vad jag tror. Blev förvirrad av alla killar i serien.. Minns inte namnet på en enda! Hur illa är inte det? Seriöst? Vet inte om det är för att de alla verkade lite lika varandra? Juliette går och ligger med 3 stycken under första avsnittet.. Tror det var 3 iallafall. Raynas pappa verkar vara helt störd i skallen. Något fel måste det ju vara. Tyckte om det där paret (de var säkert inget par men ändå) som sjöng i baren där i slutet. Ska bli spännande att se vad som kommer att hända! Jag kommer nog att fortsätta kolla på den här serien!

BEAUTY AND THE BEAST S01E01

DATE: 2012-10-13 | TIME: 10:33:00 | CATEGORY: BEAUTY AND THE BEAST | COMMENTS (2)

Beauty and the Beast s01e01 - Pilot.
 
Efter att ha vittnat mordet på sin mamma, så bestämde Catherine Chandler att hon ville bli polis. And she is! Hon blev räddad från de som mördat hennes mamma. Alla sa att det var ett odjur som dödade dom, men Catherine var aldrig riktigt säker. Det var Vincent, som räddade henne. Han var med i ett experiment när han var med i militären, som gick snett. När Vincent blir arg så förvandlas han till Beast.
 
I'm in love! Seriöst. Jag kommer ihåg att jag läste om den här serien hos Seriedrottningen för ett bra tag sen, och jag blev så taggad! Jag älskar nämligen Skönheten och Odjuret.. Och det här var en annorlunda men väldigt bra version av det hela! Tycker jag iallafall! Tyckte att han, Vincent, såg lite muppig ut när han var på väg att bli "Beast" eller vad man säger.. På parkeringen.. Okej, jag suger på att förklara saker men jag gillade det verkligen! Jag hade hoppats på att serien skulle vara bra, men trodde inte att jag skulle bli kär så här fort! Love it!
 
Vad tycker ni? Gillade ni det? Inte? Varför?
 
Här har ni promon förresten. Lite väl lång men ja, ändå;

THE VAMPIRE DIARIES S04E01

DATE: 2012-10-12 | TIME: 23:03:00 | CATEGORY: THE VAMPIRE DIARIES | COMMENTS (3)

The Vampire Diaries s04e01 - Growing Pains.
 
ALRIGHTY PEOPLE. It's back! MY LIFE! <33333 (överdriver? nope not at all.) Jag är så otroligt jävla glad att min favoritserie äntligen är tillbaka! Åååh!!! Okej, först; Ni som inte följde min förra blogg (som jag tog bort ehhehe).. Jag skriver inte seriöst. Jag skriver lite knäppt, jag lägger upp bilder från avsniten. Oftast tar jag bara 4 bilder typ men The Vampire Diaries har en speciell plats i mitt hjärta så dom inläggen/bilderna lägger jag ner myyyycket mer tid på. Second: HERE WE GO!
 
First of all. Elena is a fucking vampire!! Gaaaah! OMG OMG OMG!!! Jag gillade att de började den här säsongen direkt från där säsong 3 slutade. Så att de inte hoppade några veckor osv, så att man inte fick se Elenas reaktion till allt! Nina Dobrev är en sån sjukt bra skådespelare (skådespelerska? eh? jag skriver vad jag vill höhö). När hon fick veta att hon var i "mellan-stadiet".. Reaktionen.. Wow.
 
En sak som var rätt cool var hur de verkligen visade hur Elena hörde/såg lamporna, klockorna osv. Riktigt coolt. Kändes inte så the-vampire-diaries-aktigt. Håller någon med? Ni kanske inte ens tänkte på det.. Hahah.
 
ÄLSKADE att de visade vilket Elena's första "minne" ? Eller vad man ska säga? Den där scenen mellan Damon/Elena är en av mina favvo scener mellan dom och yes. Jag älskade att hur de gjorde och visade oss hur Elena såg det. DAMON AND ELENA BELONG TOGETHER. Punkt slut. Nästan..
 
Klaus/Tyler/Bonnie/Jeremy/Caroline/Rebekah... Jag gillade INTE hur Michael Trevino spelade Klaus.. Det gick liksom inte. Det var inte hans grej. Nope. Han är bra som Tyler. Inte som Klaus. Så är glad på ett sätt att Klaus och Tyler är tillbaka i sina egna kroppar! Happy dance på det!
 
Bonnie.. Åh herregud. Att vara häxa verkar coolt. MEN.. Att behöva se "Grams" dö.. Två gånger? OUCH! Tyckte synd om Bonnie där.. Inte för att jag tror att hon kommer sluta med the dark magic.. She's gonna be evil. I can feel it! Caroline - YOU ROCK GIRL. Seriöst! Jag tyckte absolut INTE om henne som människa.. Men så fort hon blev vampyr.. DAMN. Och nu när hon märkte att Klaus var i Tyler's kropp. Sarah <3 Caroline.  Vill ha Caroline med Tyler, men ändå Caroline med Klaus.. Jag är lite 50/50 tror jag.. Vet inte hahaha!
 
Rebekah.. Tycker såååå synd om henne. Hon har alltid varit med Klaus, stått vid hans sida men han har ju alltid behandlat henne som SKIT. Och de ska vara syskon? Pfft. Jag börjar gilla Rebekah mer och mer när hon går emot Klaus sådär, haha. Klaus.. Gillar snubben men han kändes inte så "Klaus-aktig" från det lilla vi fick se? Förutom när han knäckte nacken på Rebekah förstås då..
 
Elena/Stefan.. OMG WHAT A SURPRISE.. NOT. Argh blir så sur. Vill ha Damon och Elena tillsammans. Whateveeer. Kommer alltid hoppas på Damon/Elena!
 
Pastorn? Varför skapa så mycket kaos mellan allt och alla för att sen spränga sig själv? Och säga;
 
-- By now you know that the vampires have escaped. And it won't be long before the retaliate against us. But fear not. For I have been chosen to lead us in a movement. Hear me loved ones; Soon you'll be free to pass through the gates. And we'll all reunite. In eternity. Friends; We are the beginning. BAAAM BOOM EXPLOSION!
(kanske har stavat fel någonstans.. But I don't give a shit :) )
 
Whaat? Vilken jävla början? UH-OH. Nu undrar jag verkligen vad som kommer hända.. Och om de bara var början.. Vem/vad/vilka kommer sen?... Varför ens.. Ååååh. Jag vet inte vad.... Gaaaah!
 
Såååå! Vad tyckte ni?! Let me know!
 

NY SERIE: CHICAGO FIRE

DATE: 2012-10-02 | TIME: 17:37:00 | CATEGORY: CHICAGO FIRE | COMMENTS (0)

Det här är en av serierna jag vill se! Den här har premiär nästa vecka! Första avsnittet kommer vi busfrön åt på torsdag nästa vecka om jag har kollat upp all info rätt. Längtar, längtar, längtar!
 
I serien; Jesse Spencer, Taylor Kinney, Charlie Barnett, Monica Raymund, Lauren German, Eamonn Walker, David Eigenberg, Teri Reeves.
 
Om serien; (från seriedrottningen)
Det finns inget mer stressande, farligt eller hisnande jobb än det för brandmännen, räddningstruppen och sjukvårdarna på Chicago Firehouse 51. Detta är de modiga män och kvinnor som kastar sig med huvudet före in i faran – medan alla andra springer åt andra hållet. Men det enorma ansvar som följer med jobbet kan också slita på privatlivet.

Med något stora egon, blandat med pressen att prestera och ta snabba beslut, kan medlemmarna i truppen ofta ryka ihop. Och när en tragedi kräver livet av en av deras egna så finns det mycket skuld som skickas runt. Lt. Matthew Casey är mitt uppe i en skilsmässa men försöker att fortsätta som vanligt, dock har han svårt att låta bli att stöta sig med den sure Lt. Kelly Severide som jobbar i räddningstruppen – både skyller på varandra för deras lagkamrat som strök med. Men när det är dags att åka ut i tjänst så sätter de både sina meningsskiljaktigheter åt sidan och riskerar allt för varandra. Detta är en inside-look i ett av USAs mest ädla yrken.
 
Vad tycker ni? I can't wait!

REVENGE S02E01

DATE: 2012-10-02 | TIME: 10:23:00 | CATEGORY: REVENGE | COMMENTS (1)

Revenge s02e01 - Destiny.
 
She's back! Älskar verkligen Revenge. Jag gillade att man fick se lite av Emily's mamma. Om jag minns rätt så har vi inte sett något av henne tidigare? Eller? Okej. Daniel och Ashley? A BIG FAT NO NO. Usch. Äckligt ju. Sarah godkänner inte. Tycker inte om någon av dom. Inte okej. Victoria lever! Visste man ju redan men tyckte det var lite skumt att de visade det redan i första avsnittet? Trodde att de skulle vänta iallafall några avsnitt. Declan tycker jag inte heller om så mycket, men jag tycker ändå synd om killen. Lite. Jack och Amanda... Nej. Sarah godkänner inte det heller. Ännu mera NEJ. Varför var Amanda tvungen att bli gravid? Varför?! Förstör ju bara mellan Emily och Jack. De två hör verkligen ihop. Nolan är så bra. Så bra. Underbar. Klockren. Bäst. Älskar att Charlotte verkligen litar på Emily. Som när hon sprang mot Emily för att viska infon om Victoria i hennes öra. Gillar att de har kommit varandra närmare, även om jag inte gillar Charlotte sådär jätte mycket.. Vill se nästa avsnitt NU!

THE VAMPIRE DIARIES SEASON 4 PROMO

DATE: 2012-10-01 | TIME: 19:57:00 | CATEGORY: THE VAMPIRE DIARIES | COMMENTS (0)

The Vampire Diaries Season 4 Promo - Vampire Soul.
 
Ja, Petra. Jag såg promon ändå. Fast jag sa att jag inte skulle göra det. Don't hate me!
 
I love it. Jag försökte verkligen att hålla mig. Att inte se promon. Men.. I'm weak! Hade ett TVD-maraton på säsong 3 hemma när jag var ledig en vecka från jobbet. Då efter det så kände jag mig tvungen att se promon. (skyller ifrån sig). Men whatever. ´Känns som att den här säsongen kommer bli gryyyyyyyyyym. Awesome. FUCKING awesome. Seriously. Ska bli så jävla spännande och kul att se hur Elena är som vampyr. Om Nina Dobrev kan göra någon skillnad mellan Katarina/Katherine och Elena. Ååååh längtar! NÄSTA VECKA PEOPLE!
 
Och ja, mitt första "serie-inlägg" går till The Vampire Diaries - min favoritserie. Världens bästa serie.
 

RSS 2.0