FALLING SKIES

DATE: 2013-08-21 | TIME: 18:19:00 | CATEGORY: FALLING SKIES | COMMENTS (1)

Som jag skrev i det här inlägget så skulle jag börja titta på Falling Skies eller Breaking Bad. I lördags kväll när jag blev klar med Prison Break så valde jag att börja på Falling Skies. Säsong 1 finns på Netflix så börjar där. Breaking Bad är ju inne på sin sista säsong så den serien kan jag ta när som helst. Falling Skies går fortfarande på tv, är på säsongsuppehåll och nya säsongen har premiär nästa sommar.
 
Så jag började med FS. Och jag gillar det!  Har bara sett första säsongen än så länge men jag ska se resten också. Är helt fast! Säsongerna är ju rätt korta så det går ju fort att se ikapp!
 
Från vad jag har sett än så länge så vill jag ha Tom med Anne. Tycker de är fina tillsammans, även om de inte har gjort något än, så långt jag har sett i alla fall. Vet inte vad jag ska tycka om Weaver. Han var ett as i början, är lite av ett as fortfarande men har mjuknat upp lite eller vad man ska säga.. Man har fått se en annan sida av honom, när han tänker på de han har förlorat när alla aliens kom. Så är både gillar och ogillar honom.
 
Jag vill ha Hal med Lourdes. De har inte haft så många scener med varandra än men från det jag har sett så verkar hon lite kär i honom. Gillade aldrig Karen innan hon blev tagen så hoppas på Hal och Lourdes. Hon verkar så snäll! Även om jag blev lite fundersam över henne när Jimmy nästan förhörde henne om vart i Boston hon bodde osv.
 
Jag gillar Pope. Han är lite "bad guy" men så rolig och bra. Tycker han passar in där i gänget även om han har varit dum mot Maggie. Vet inte vad jag tycker om Maggie. Verkar som att hon och Hal har något men nej. Det shippar inte jag.

Postat av: TVseries

Kul att du börjat titta på Falling Skies, det är VERKLIGEN än bra serie! Helt klart sevärd.. :)

Svar: Ja! Sjukt bra! Är bara på säsong 2 än så länge men försöker klämma in lite avsnitt här och där! Verkligen sjukt bra!
seriefreak.blogg.se

2013-08-25 @ 20:17:08
URL: http://tvseries.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0